Karl Lagerfeld

 

Denna är beställd och landar i min postlåda förhoppningsvis till helgen!
Nu är det onsdag och solen skiner! Hur underbart :D Igår skulle jag haft franskund men hon hade skrivit fel datum... Så det blev en riktig sådär vänta/fixa/vänta/fixa lite till kväll. Meeeeeen inte mig emot, det var rätt skönt! Ikväll ska jag i alla fall göra fransar på Therese, så kul! Och imorgon på Jeanette. Sedan kommer Julia på lördag och vi ska baaaara umgås och mysa. På söndag eftermiddag kommer Therese (en annan Therese) och ska fixa fransarna. Det är så kul när man gör ett bra jobb!
Nu har jag egentligen lite planeringstid (hehe) men varvar med lite rast också. Har blivit kompis med laminerings-maskinen, så ska laminera lite papper tänkte jag. Japp japp, allt för mig idag! Ha en underbar dag i solen :D

Mitten av april

Måste bara göra er lite avundsjuka och visa bild från mammas och min lyxresa till Rhodos. Kortet är alltså taget från vårt hotellrum - snacka om att lägga ribban högt för nästa semester ;)
Annars är det bild på hur Saga och jag beter oss när inte husse är hemma. Mys på hög nivå!
Och en nytagen bild på mig, dagen till ära! En bild som faktiskt är tagen idag, heja! ;)
 
Det händer inte mycket i livet... Solen skiner och det regnar om vartannat. Det har hunnit gå två brandlarm på jobbet samtidigt som jag har varit lektionsfri ungefär hela dagen. (Ska ha lektion igen om 20 minuter, woho!)
Sedan ska jag hem och fixa fransarna på Sara, laga mat och mysa med korven aka Saga.
Helgen har varit lugn med franskunder, träffat vänner, umgåtts med mamma och en ordentlig fixarsöndag! Calle åkte igår morse så nu är jag ensam till torsdag kväll ev. fredag. Men det ska väl gå bra, tur att jag har lite franskunder som gör mig sällskap och att Saga sover i sängen :-)
Till helgen ska vi mest ta det lugnt vad jag vet nu. Björn Rosenström är på besök i Vimmerby så vi får väl se vad som händer...
Nu ska jag fixa i ordning inför nästa lektion. Vi ses!
 

2016-04-08

Ni har antagligen redan sett dom här bilderna, men so what! ;)
Idag är det fredag och jag har lektionsfri tid - 6orna har NP. Därför sitter jag och kollar runt lite och samtidigt gör ett svenska prov. (Jag vet, sjukt smart är jag!)
Jag har varit sjuk några dagar den här veckan och känner mig inte riktigt på bättringsvägen... Tyvärr... Men har hunnit med två frans-kunder den här veckan och jag tror att båda två blev väldigt nöjda! :-)
Ikväll ska jag ner till mamma och grilla, om nu vädret håller i sig....??? Och imorgon ska vi på årsfest. På söndag ska jag kapa lite hår och slinga det. Sååååå spännande! Är SÅ taggad på kort hår igen! Woho!
 
I alla fall.... Nu vet ni lite vad jag styr med... Följ gärna mina frans-arbeten på instagram genom att följa @tovasfransar
 
Ha en fin helg!!! Var rädda om er :-)

Tova

23 år.

RSS 2.0