hur ska jag kunna veta, om du är nöjd med den jag är?

Söndag och jag har inte direkt söndagsångest faktiskt - skönt! Vi har grillat idag och så har jag bara legat och tittat på film :-) Imorgon är det måndag och jag är i skolan till seeeeeent på kvällen.. Ledig på tisdag och onsdag i alla fall, väger väl upp kvällen. Ha en bra söndag vänner! Puss

feels like home.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Den här dagen har varit rent åt helvete. Har grymt bra vänner och en härlig elevrådstyrelse som har tagit mig igenom dagen. Tackar för det! Inga lektioner utan bara mys med styrelsen. Städning och sedan middag! Åkte iväg och simmade efter skolan. 1000m och förbättrad tid med 15 min. Det kallar jag gryyyyyymt! Ska inte skriva det här då min kusin blir arg, men snart är jag där. Mitt mål. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att dagen blir bättre imorgon. Vilken tur att det är ny dag och man får börja om. Börja om med en halvtimmes sovmorgon :-). Godnatt!

2013-04-23

glädjebild.Idag är jag sjuk, så här hemma görs det inte många knop. Calle sov här inatt, bästa :-) Nu ska jag titta på tv. i hörs!

without you

Bilder från helgen som varit. Sol, fest och mys. Har umgåtts med Calle hela veckan ungefär, tror vi har varit ifrån varandra en natt på en vecka. Krävande men så mysigt! Umgicks med Calle, Jocke & Robin i fredags och i lördags blev det grillning med vänner hos Lundberg, en riktigt bra kväll! Calle åkte hem igår och jag sov själv i min säng, det var tomt men jag har sovit så underbart skönt ;-). Nu blev det visst tid för lunch, pusshej!

bring it all back.

två bilder från instagram i brist på annat. följ tovakonradsson :-) 
Har haft en grymt bra helg med bara massa mys ungefär. Skulle åkt och dansat i fredags men skippade det och tog hemmakväll med mamma och Calle kom på kvällen :-) och åkte hem på morgonen. I lördags blev det kalas med grillat och massa skratt! Calle kom på kvällen och åkte hem idag på morgonen. Att man inte tröttnar, så underbart! Nu ska jag plugga lite när jag ändå inte har lektion - prov imorgon! PUSS

04-11-13

Trött tjej! Har varit min andra dag i skolan idag. Calle kom hit igår bara sådär, spontant är bäst! Känns underbart att vakna upp bredvid någon på en skoldag ;-). Åkte in till skolan för tidigt då vi hade lektion utan lärare, alltså blev det inte mycket gjort. Imorgon är det fredag och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka och dansa eller inte. Veligt! Jaja. Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen. Nattinatti :-)

när livet tar ett steg i en annan riktning.

Snodde bild av Rebecca från när vi var och fotade. Jag har tagit en s.k "studiedag/sjukdag" då vi hade två lektioner idag med fyra timmars mellanrum. Tänkte passa på att plugga lite när det ändå inte finns så mycket att göra. Får se om det blir skola imorgon, lutar åt en dag hemma igen ;-) Hoppas ni har en bra måndag! 

lördagsmys

händer inte alltför mycket här. Mamma och jag ser på film. Imorgon ska jag promenera med Evelina och på kvällen kommer Calle. Blir en bra dag tror jag. Vi hörs snart igen :-)
 

you'll be in my heart.

Okej, det här med bloggandet fungerar inte riktigt men äsch. Skulle egentligen bara visa min superduperfina klänning jag köpte i Kalmar igår. Hittade den och kände mig nästan tvungen att köpa den :-). Annars har jag haft en bra helg och en bra vecka så här långt! I söndags kom släkten och det blev mat i mängder och prat i mängder! I måndags åkte vi till släkten igen för att äta och umgås en sista gång, riktigt kul! 
Var hos tandläkaren idag - inga hål!! Fotade med Rebecca också, ni får se resultat senare. Nu blir det dart med brodern och mamma. Heja mig :-) Pusshej!

RSS 2.0