hur ska jag kunna veta, om du är nöjd med den jag är?

Söndag och jag har inte direkt söndagsångest faktiskt - skönt! Vi har grillat idag och så har jag bara legat och tittat på film :-) Imorgon är det måndag och jag är i skolan till seeeeeent på kvällen.. Ledig på tisdag och onsdag i alla fall, väger väl upp kvällen. Ha en bra söndag vänner! Puss

feels like home.

Vet inte riktigt vad jag ska säga. Den här dagen har varit rent åt helvete. Har grymt bra vänner och en härlig elevrådstyrelse som har tagit mig igenom dagen. Tackar för det! Inga lektioner utan bara mys med styrelsen. Städning och sedan middag! Åkte iväg och simmade efter skolan. 1000m och förbättrad tid med 15 min. Det kallar jag gryyyyyymt! Ska inte skriva det här då min kusin blir arg, men snart är jag där. Mitt mål. Nu ska jag försöka sova och hoppas på att dagen blir bättre imorgon. Vilken tur att det är ny dag och man får börja om. Börja om med en halvtimmes sovmorgon :-). Godnatt!

2013-04-23

glädjebild.Idag är jag sjuk, så här hemma görs det inte många knop. Calle sov här inatt, bästa :-) Nu ska jag titta på tv. i hörs!

Tova

23 år.

RSS 2.0