Inspiration

Lite inspiration som jag har suttit och tittat på. Så här skulle jag önska att jag kunde ha i mitt hem.
Jag gillar grått och vitt som de flesta troligtvis vet. Flyttar man till lägenhet har man inte så mycket val med tapeter osv men som tur är, så går lägenheten i grått och vitt och jag vill redan nu börja köpa och beställa grejer, så jag får det som jag vill. :) Det viktigaste är att man ska trivas. 
 
Jag har i alla fall tänkt köpa sängen och soffan på bilden och så är jag sugen på att ha "karmstolar" med fuskskinn i, jag tycker det är sååå fint - gärna med ett runt bord till. Tror det kommer bli jättefint! 
Nu ska jag sluta titta på inredning och plugga lite. 

Vinterdag

Älskar snön som äntligen har kommit till oss och som förhoppningsvis stannar ett tag!
Igår åkte vi pulka med grannarna och jag vet inte när jag hade pulkadag senast, som inte innebär att åka några åk på baksidan av huset. Vi grillade korv och fikade och hann med några vurpor - känns idag! ;) Idag har vi varit ute på promenad i solen och Saga halvtrivs i snön och går gärna i sina egna fotspår. 

Veckan som gått

Nu är det måndag igen och en ny vecka är på ingång. Helgen som var har varit helt uppbokad men med trevliga händelser såklart. I fredags hade vi kalas hemma för Hampus & mig och i lördags var vi hos Evelina på hennes examen - tänk att hon är färdig sjuksköterska nu!! Helt galet. Om förhoppningsvis 3,5 år står jag också där ;) Men utbildad lärare. Efter Jönköping åkte vi vidare till Österbymo och åt middag och badade badtunna. Mycket trevlig kväll! 
I söndags hade vi Jessica med familj här på brunch och senare på eftermiddagen var vi på ljusparty och ännu senare på eftermiddagen/kvällen kom CJ's föräldrar och fikade. Mysig, trevlig och hektisk helg. Ser fram emot en lite lugnare helg nu :) 
Det var min helg det... Ha en fin vecka allesammans!

Tova

23 år.

RSS 2.0