min finaste hörna

Den här hörnan är den jag är mest nöjd över, i hela huset. I helgen kom det upp två ljusstakar på väggen och det blev verkligen pricken över i:et. Vill ha något hängades från taket i hörnet längst bort också, gärna någon växt. Får se när jag kan få till det. Helst lite inspo först! 
 
Nu är det bara en vecka kvar till skolavslutning och två veckor kvar innan jag går på 8,5 veckors semester. Efter den här våren med alla omställningar och krav, ska det bli så otroligt skönt att bara få vara. De första veckorna ska jag inte göra någonting! Haha. Vi har heller inga planer i sommar, vilket känns lite obehagligt tråkigt och konstigt men samtidigt så skönt att bara ta dagen som den kommer och spendera lite som det blir. Vi får helt enkelt försöka upptäcka närområdet och hoppas på att det blir fint väder så man kan ligga vid någon sjö och sola och bada istället för att fara runt längre resor. Jag är så glad att vi hann åka utomlands i januari ♥
 
Snart ska jag ha mitt sista seminarie för den här terminen och tar sommarlov från studierna. DEN KÄNSLAN! Håller tummarna för att mina sista uppgifter blir godkända också. 
Kram på er! 

Tova

26 år.

RSS 2.0