FREDAG

Så här ser jag verkligen inte ut idag. Har inte ens mascara på mig. Är dunderförkyld, så längtar verkligen till den här dagen är över så jag får slänga mig i soffan och sova. Jag har varit sjuk sedan i måndags, så tycker det är dags att bli frisk nu... Hade i alla fall en superbra födelsedag :D Och systembolaget är avcheckat! Nu ska jag gå till jobbet. Hoppas ni får en trevlig helg, om vi inte hörs innan. Troligtvis inte ;-) haha, puss på er!
 

TGIF

Det är äntligen fredag igen mina vänner! Jag ska snart gå till jobbet, börjar egentligen vid nio idag, men glömde helt bort tiden, får jobba till 17.30 istället för 17.00 sen :-) Går väl lika bra det, antar jag, haha! 
Igår hade vi "spelkväll" med Marcus och Jonas. Trevligt sådär en torsdag. Får se vad vi hittar på ikväll. Nu måste jag klä på mig och gå! Hoppas ni får en bra dag och om vi inte hörs innan: Trevlig helg :-D
 

onsdag, snö och veckan vänder

Så här ser jag ut idag. Med mina vita pilotglajjer, trivs så bra i dem! 
Onsdag är det idag, har det ungått någon? I alla fall, här är det snöigt så jag är verkligen inte taggad på att ta promenaden till jobbet... Frisyren jag har idag gör också att jag inte kan ha mössa, fuck.. Men veckan vänder idag vilket känns skönt. Bara tre dagar kvar till helg och då blir det kalas minsann :-) Ikväll går nog jag och CJ till gymmet, måste träna till vi ska utomlands nu, haha! 
Nu ska jag göra mig redo för att traska ut i snöovädret. Jippi. Hoppas ni får en bra dag i alla fall :-D
 

Tova

23 år.

RSS 2.0