Jag ser äntligen slutet!

Bara för att inlägget inte ska bli så tråkigt så får ni en bild på lillfisen. Elis tycker att hans mamma är världens roligaste!
 
Jag tar examen på torsdag!!!! HUR sjukt är inte det?! Att jag redan har pluggat fyra år. Jag har jobbat 50-80% under hela utbildningen, flyttat tre gånger, renoverat, varit gravid och fött barn och NU SER JAG SLUTET! Vi skickade in vårt examensarbete i fredags och på torsdag väntar opponering och examen sedan har vi någon vecka på oss att revidera efter det sedan ska vi vara färdiga! Gud, jag ska verkligen inte plugga på bra länge sen!! Jag ska bara vara hemma och vara mamma. Tänk att det är första sommaren på länge som det faktiskt inte väntar något till hösten... Alltså inget jag behöver sätta mig in i vad gäller kursplan och litteratur och så vidare, helt galet! 
 
Jag har precis rättat färdigt alla historiaprov som eleverna gjorde i februari (!) och nu ska jag sätta mig med lite betyg. Att mina fina elever ska börja sjuan i höst, åh! Vad tre år gick fort. Jag ska hälsa på dem de sista två dagarna innan sommarlovet hade jag tänkt. Har så mycket grejer i klassrummet som jag måste ta med mig hem när de städar undan allt. 
 
Nehe, nu ska jag gå och se om det är blöjbytedags och sedan matdags och sovdags för Elis innan jag själv kan börja göra mig lite lunch. 
 
Ha det gott!

Tova

26 år.

RSS 2.0