a new beginning.

Hejsan hopppsan. Hoppas alla har haft en bra dag!
Själv har jag haft en skapligt bra dag faktiskt, började med engelska , idrott & sist men inte minst NO. Gick galant alltihop! Sitter just nu hos mormor och glor. Typ. Hade snart tänkt hoppa in i duschen och tyvärr tvätta ur alla mina lockar.. Komma sakna dom ju.. Funderar faktiskt på att permanenta mig, men vi får se.. Mamma tyckte det också, så vem vet :D. Annars vet jag inte riktigt vad som händer ikväll, kanske lite kortspel med mormor och sen sova. Har varit förjäkla trött den här veckan, vilket inte är bra. Måste ha varit förra helgen som gjorde att. Blev en lång natt hos Elin och en sen kväll hos A.. Men det var värt det, huhu.
Imorgon åker jag till Eksjö och kollar Peter Pan. spännande! Sen på lördag blir det marknad med Lovisa & Erica, det blir skoooooj :D.
Juste måste också tillägga att det var riiiktigt riiktigt kul på buggen igår! Så mycket man har lärt sig redan.. Redan två snurrar på åtta olika sätt, det ni ;). Haha! Men ja herregud vad kul det är.
Nu ska jag avrunda det här invecklade och tråkiga inlägget med att lägga in dagens låt.
Den hittar ni här! Enjooooooy.

i miss you!

OBS!
Här kommer några meningar som är riktade till A, bara så ni vet ;).
- Jag vill känna din lukt och se dina fina ögon. Så underbart att dina varma händer passar så fint i mina.. Plus en sak till, JAG SAKNAR DIG!


Sådär, det översta behöver ni ju inte läsa om ni inte vill ;).
Drar till buggkursen snart! Blir säkert skoj som vanligt. Läser lite biologi på tåget och skriver engelska när jag väntar. Perfekt!
Blir ingen speedway ikväll, vilket är tråkigt. Heja dackarna ju!
Nej måste pyyyysa. Ha en bra kväll allihopa :). Puss

lovekiller.

Godmorgon gott folk!
Ska snart dra mig till busshållsplatsen, skolan väntar med skolfoto och mycket annat. Buggkurs ikväll också, längtar en aaaaning...!

Speedwayen igår gick inge vidare, eller dom förlorade med två poäng, TVÅ poäng?! Hur kan det vara möjligt. Kan dock inte åka på returmatchen ikväll, eftersom jag är på buggkurs just då. Fasen också ;).
Annars hade jag det trevligt! A följde med, hihi.

Jahopp, vad ska jag skriva mer som kan fånga ert intresse..? Något förslag?! Skriv gärna en kommentar i så fall.
Juste, till Sanna som skrev en kommentar i några inlägg nedanför, ska försöka bli bättre på att lägga upp större bilder på outfitsen, har redan lite idéer. Håll utkik!

Nej hm... Har nog inget mer på hjärtat faktiskt. Ska stänga av datorn nu och sen lägga i lite mer hårspray i håret. Lockigt äre! Woho :).
Puss.


BRA LÅT.

Tova

23 år.

RSS 2.0