babyshower

I lördags var jag på babyshowe för Fatima (och Joakim) och deras lilla bebis som ska födas i Maj. Helt sjukt att mina vänner ska få barn!! Ska bli så kul att få bebismysa. Var där till senare på kvällen innan jag åkte hem och satt i soffan med Saga. En himla mysig kväll, tack ♥
 
Idag är det onsdag och veckan vänder - äntligen! Ikväll ska jag göra lite fransar på Emma och samtidigt få bli lite brun igen. Gillar att man kan byta tjänster, hehe. 

Alltid stavas alltid med två L och aldrig stavas aldrig med två L

Igår kände jag mig sådär lagom piffig med helmatchande outfit (Hade rosa skor och rosa jacka också, hehe) 
Slutade tidigt igår så jag hann med djuraffären och åka till SKOBES och fixa app till bilen, helt fantastiskt för en teknikintresserad människa som jag!! Woho. Jag hann också med att träna innan klockan var 17(!) och sedan satt jag mest i soffan och umgicks med katten. Idag är det lite längre arbetsdag och sedan måste jag försöka att komma ut på en promenad ikväll också. Vi hörs!

Ny vecka, nya möjligheter

Hej på er!
Tillbaka på måndag igen, det var väldigt vad veckorna går fort... I fredags hade jag en lugn hemmakväll med fix och trix med god mat och ett glas vin. Jag har verkligen inga problem med att vara själv, tycker det är skönt. Jag och katten ;) 
I lördags tog jag många promenader, då vädret var hur fint som helst men för blåsigt för att kunna sitta ute och sola. På kvällen åkte jag och dansade och huuuuur kul var inte det då! Dansade nästan konstant från åtta till tolv. Avslutade kvällen med att skjutsa Joakim till Kharma och sedan åka hem och sova. Igår vaknade jag tidigt och åkte och hälsade på Emma ♥ Är ni sugna på spraytan, hör av er till henne! Jag kände mig sååå fin när jag vaknade imorse, haha. 
Den här veckan blir lugn och jag ska försöka träna och plugga, så helgen blir fri. Ha en superduperfin vecka hörrni!!

Tova

23 år.

RSS 2.0