minisemester

Alla de här bilderna har nog de flesta sett på min facebook eller på min instagram, men det är de enda bilderna jag orkar lägga in ;)
 
Jag är i alla fall hemkommen från min och Carl-Johans minisemester sedan i onsdags. Vi började med Ronneby och Ronneby Brunn... Vi kom dit och fick helkropps-massage och på kvällen gick vi ut och åt på en mysig restaurang i stan och sedan tog vi promenaden hem, hand i hand :) På morgonen gick vi ut till poolerna och vid två åkte vi vidare ner till Skåne. Vi körde förbi Malmö och Turning Torso och sedan åkte vi mot Helsingborg. Vi hade tankar på att åka över till Danmark och Helsingör och vi bestämde oss för att äta där, så mysigt!! :) Vi tog en tidig kväll, för att åka till Falkenberg tidigt morgonen därpå. På fredagen åkte vi till stranden med familjen Johansson och på kvällen blev det trerätters och Buskis på Vallarna. Inte den sämsta jag har sett, men inte den bästa heller ;) Igår åkte vi till landet och var ute och fiskade och bara tog det lugnt... Imorgon börjar jag jobba igen och det är bara tio dagar kvar!!! KÄMPA! Nu ska jag ringa Carl-Johan och sedan sova :) Sov gott, folket! 
 

torsdag

Nu är det äntligen torsdag och det betyder kort dag imorgon, innan jag åker till Kisa. 
Helgen som var, var vi i Dalarna hos mina släktingar på deras 40x2 kalas och vi fick äran att mata deras älgkalvar med nappflaska på söndagen innan vi åkte. Sedan har jag jobbat och somnat i solstolen när jag har kommit hem ;-) I måndags var jag dock och spelade volleyboll uppe vid hesjön med ett gäng, så härligt väder det var! Igår var vi hos mormor och min morbror var där med sin sambo och han hade lagat mat, det är det bästa när han kommer hem! Idag har jag fått jobba själv på jobbet och har inte gjort många knop! Imorgon som sagt, jobbar jag bara 06.30-13.00, skönt men borde ändå dra mig till sängen snart :-) Nu vet ni i alla fall vad jag har gjort och lite vad jag ska göra. Vi syns! 
Juste, har ju två veckors semester nu, SÅ SKÖÖÖNT! Puss

onsdag - veckan vänder!

En liten bild från studenten, typ ungefär den enda jag har... Får ta några ute i trädgården sen ;) 
Idag är det onsdag och det är första kvällen jag verkligen bara kan sitta ner och ta det lugnt i min fotölj. Har fruktansvärt ont i fötterna, av att stå hela dagarna. Idag vänder i alla fall veckan och det är endast TVÅ dagar kvar till helg. Jag jobbar och sover ungefär, mycket mer händer inte om dagarna.. Tur att några kompisar också jobbar där jag jobbar, så man kan prata med dem i alla fall! Nu ska jag stänga av datorn och bara ta det lugnt, när jag faktiskt kan.. Pusshej!
 

Tova

23 år.

RSS 2.0