another saturday night.

Så här ser jag ut ikväll. Skulle ha åkt iväg på fest men det blev istället. Tänker dricker mina cider i alla fall ;-) 
Calle och jag (mest Calle) satte ihop min garderob igår och det blev så himla bra! Är sjukt nöjd. Har mest styrt med den idag och fixat :-) Ikväll eller snart ska vi iväg till Haags för att grilla och senare kommer Calle hem :'). Är så festsugen ikväll och jag vet inte vart jag ska ta vägen... Jaja, det löser sig! Nu ska vi snart åka måste fixa det sista. Hejsvejs!
 

bra dag

Torsdag idag vilket betyder att jag har två lektioner och slutar vid halv elva. Första bussen hem går vid ett så ska alldeles strax gå ner till stan och köpa byxor. Torsdag som sagt och imorgon är det fredag. Hur sjukt är det att inte längta till fredag?! Just för att det är sämsta dagen... Jaja, kvällen blir bättre i alla fall ;-). Ska iväg till Kalmar i eftermiddag och köpa ny garderob - halleluhja! 
Allt för mig. Vi ses :-)

första dagen på sista året

 
Jag idag, för en halvtimme sen. Idag är det dags för skola och jag är sååå förväntansfull! Helt sjukt - börjar sista året nu. Har faktiskt sovit bra inatt. Lånade Calles tröja och låg med huvudet i den, gjorde nog susen ;-) Snart kommer Haagan med sin Mustang och det bär av till skolan. Hej på er!
 

Tova

23 år.

RSS 2.0