äntligen fredag

Är så nöjd med vårt sovrum. 
 
Äntligen är det fredag igen och jag jobbar. Kul! 
Så mysigt att vara i klassen en fredag när det är fredag. Vi ska vara i idrottssalen och spela brännboll. 
Ikväll ska vi eventuellt gå ut och äta ett gäng, hoppas - skulle vara så kul.
Nu väntar jag på att Erik ska komma så vi kan börja gå igenom dagen. 
Ha en fin dag, vänner! :)

if you love somebody

Min fina ♥
 
Att det redan hunnit bli lördag?! Och om sisådär en timme ska jag inte till grannen och äta tacos och se på melodifestivalen, så fantastiskt att ha grannar som man kan umgås med! Calle är i Sälen och är chaufför åt några vasalopps-åkare. Tydligen ska han åka nästa år?! Haha, så kul!! 
Mamma och Johnny var här tidigare idag, så trevligt med lite sällskap och det är så mcket roligare att städa när man vet att man ska få besök. 
 
Nehe, nu tror jag att jag ska göra mig iordning och så måste jag hänga upp tvätten! Puss och hej!

My oh my

Lite halvt avskalade bilder från helgen (och nu är det snart helg igen, men skitsamma ;p) 
I helgen var det dags för den så efterlängtade 25x3-årsfesten. Jag åkte iväg peppad och glad ner till Målilla och lyckades inte åka från festen förrän halv fyra på morgonen, vet inte om jag någonsin har dansat så länge(!) Lämnade mamma på förmiddagen och åkte hem, trött och åter trött. Grannarna ropade och sa att badtunnan var varm - vem tackar nej till det?! SÅ skönt! Perfekt en söndag när man är lite trött och sliten. 
 
Det lyckades återigen bli måndag och veckan är snart redan slut igen, förstår inte vart tiden tar vägen. Har haft lite franskunder och beställt larm till huset, finally! Och ikväll ska jag klippa mig, ska bli jätteskönt att bli lite fräsch igen. Imorgon har jag prov och jag har inte pluggat så mycket som jag borde, så hem och plugga ikväll! 
Ha en fin helg hörrni! 

Tova

23 år.

RSS 2.0