vi river murarna och närmar oss varann.

Ska alldeles snart göra som Svante på bilden - SOVA
Ställer dock klockan på åtta, då jag ska jobba imorgon.. Känns ändå okej att tjäna lite pengar :) Samtidigt får jag göra något också!
Tvillingen, min andra hälft har kommit hem idag och vi har umgåtts hela kvällen. Allt från Wii-spelande till att bädda hans säng vilket slutade med att madrassen åkte "igenom" sängen och vi låg på golvet och skrattade till tårarna rann. Han är den bästa brodern och oj vad jag saknar honom ibland ♥
Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt :)!

när höstens alla färger ser på.

Klockan är nio och jag är helt slut! Skolan idag gick bra, hade i och för sig inte så mycket lektioner men jaja. Fick skjuts av Pontus på cykel till körskolan efter skolan och där var jag i några timmar. Alltså, shit vad bra det gick :)! Var så kul och var så roligt att få så himla fina och positiva kommentarer! Har en körskolelärare från Karlstad, älskar och hatar hans dialekt :) 
Nu blir det slutet på Bonde Söker Fru och sedan plugga lite tror jag. Heeeej!

here I am.

Godmorgon sötnosar! Sitter och äter frukost nu. Var och skrev in mig på körskolan igår och fick tid att köra redan idag! Är inte så värst nervös (än) men det kommer nog under dagen.. Fast jag kan ju köra bil, så det blir nog bra! :) 
Annars har jag rätt tråkiga lektioner idag.. Händer inte så mycket faktiskt. Yesbox, allt för mig. Kanske hör av mig senare! Ha en bra dag :))

Tova

23 år.

RSS 2.0