Söndagskväll

Min helg, kort i bilder. I fredags åkte jag till Calle och fick se en fin bukett på köksbordet. Ibland förvånar han ;) Vi åkte senare ut till Valö för att äta grillat och umgås med fina människor. Det var trevligt men kallt och jag ville mest hem till sängen ;) Igår kom Robin och Chilla och medans de var ute och matade vildsvin, åkte jag och Marcus hem till Målilla för att sälja min (och broderns) bil. Sedan lagade grabbarna mat och jag satt i soffan med vin. Avslutade kvällen med GP på tvn. Idag har vi mest tagit det lugnt och lagat mat och fixat. Nu spöregnar det ute och jag hoppas innerligt att jag slipper somna till åska, då jag är ensam och livrädd!! Imorgon börjar jobb och det ska faktiskt bli rätt skönt ;) Klockan är ställd på 05.30, så ska börja dra mig mot sängen nu. Ha det fint!
 

2014-06-26

Bild från min bal. Rebecca som har tagit fotot :) Världens finaste och bästa baldejt Filip! 
 
Idag har jag tråkigt tråkigt och tråkigt.. Alla jobbar och jag sitter här och glor. Bra att det är fredag imorgon och då åker jag till CJ! :) På måndag börjar jag jobba, äntligen! Skönt att få spendera dagarna med något "viktigt". Och nu är det drygt en vecka till jag får åka upp till Dalarna och träffa släkten! Nu ska jag hitta på något... Ha det fint! :) 
 

ett år (och fyra dagar)

i fredags, 20e firade jag och Carl-Johan ett år tillsammans. Vi firade med champagne och med fina vänner i Storebro. 
Även om det här året har varit en bergochdalbana med dåliga dagar och fantastiska dagar, så kan jag inget annat säga än att det här har varit mitt bästa år hittills :) Love you, until the end of time♥
 

Tova

23 år.

RSS 2.0