I'm gonna make you fall in love

Totalt förälskad i min nya jacka/kappa. En av mina favoritfärger! :-) Min garderob ser ungefär ut som; vitt, aprikost och ljust turkost. Även om jag nu får leva väldigt snålt, är jag väldigt nöjd över att jag köpte den! ;-)
 
Idag hade jag tänkt vara i butiken, men är inte alls pigg, så jobbar hemifrån idag också, ska ju vara i butiken både imorgon och på söndag. Tjoho.. Typ.. 
 
Så idag hade jag tänkt baka kanelbullar och sedan åker jag ut till backen och spenderar kvällen där, får se hur länge jag är där dock. 
 
Igår var jag & CJ på "boendekväll" på länsförsäkringar och det kan jag verkligen rekommendera att gå på, om ni någon gång får chansen! De berättade om allt från sparande till att köpa hus till sambolagen. Mycket intressant och mycket tankar kom upp i huvudet. Åt också rawfood, som verkligen inte föll mig i smaken... Det enda som var gott var chokladbollarna ;-) 
 
Nu ska jag jobba vidare på facebooksidan, innan jag sätter igång med bakandet. Ha en bra dag hörrni! :-) Och trevlig helg ;-)

monday morning

Jaha... Och så är det måndag igen och jag har gått upp förskräckligt tidigt (enligt mig själv, jag som aldrig går upp tidigare än sju nu för tiden) gick upp vid sex för att skjutsa ut Calle till jobbet,så att jag kunde ha bilen idag eftersom jag är "ledig", eller jag jobbar hemifrån med jourtelefon, typ. Butiken ska renoveras den här veckan, så sitter just nu och väntar på någon byggare som ska komma och mäta. Sedan blir det lite jobb i butiken, bakom kulisserna så att säga ;-) Helt okej det med! 
Helgen har varit lugn och skön och igår tog vi en tur ut till landet och grillade korv över eld. Mysigt! CJ och Robin jagade, så jag satt framför elden med en tidning, helt okej söndag! 
 
I veckan har jag bara jourtelefon så förhoppningsvis kan jag försöka hinna med lite hemma. Nu ska vi se om han är och knackar på dörren, hope so! Ha en fin måndag vänner :)

trying to recall

 
Fredagkväll och jag vet att jag är superduperdålig på att blogga, ska verkligen försöka bli bättre! 
I alla fall har det gått ett tag sedan jag skrev här.. Ska uppdatera er lite..: CJ och jag har nu tagit andra vaccinationssprutan inför resan och jag har fortfarande väldigt ont i armen... :-/ Sedan har det varit uppåt i butiken! Hela veckan som kommer, ska butiken vara stängd för renovering, kul med nytt och fräscht!! Så nu till veckan ska jag vara ledig, om det inte blir att jag jobbar några dagar ute i skidbacken. 
 
Ikväll har vi varit hos Calles föräldrar och ätit, hans syster har varit hemma så var roligt att träffa henne! Har nog inte träffat henne på mer än en månad! Vi åt gott och såg på film :-) Nu ligger vi i sängen och för båda oss väntas jobb imorgon. Jag ska till butiken och riva inredning! Tjoho.. Typ.. Haha! Jaja, får tänka på lediget sedan. Nattinatt :-)
 
 
 

Tova

23 år.

RSS 2.0