30 januari 2013 - KÖRKOOOOOOORT!

Snor bilden av Ellinor. 
Idag är en riiiiiktigt bra dag. Sov sådär bra och hade körlektion för att sedan ha uppkörning. Var lugn under hela körningen (hur jag nu kunde vara det) och när vi står och är färdiga så säger hon "Jaa Tova, då får jag gratulera dig till körkortet." Fattade ingenting och bara; Va? 
Så sa hon att jag hade godkänd körning och hon skickar iväg så mitt körkort nu börjar göras. Kändes helt overkligt och för första gången på hela dagen, skakade jag! Som ett asplöv. 
Ringde till mamma och hon började gråta. Hela dagen har varit som en enda röra, har inte pratat om annat än körkortet - helt sjukt! 
Tog bilen ENSAM till Hultsfred för att ha körövning. Körde hem Lisa och hade med mig Adrian hem i bilen. Gick som en dans hem. Åkte till Evelina och hälsade på för att sedan ta en tur med henne också. Galet bra dag och inatt kommer jag sova såå gott. 
Nu: Mia på Grötö. Vi hörs!
bilden är tagen bara några minuter efter godkänt körprov. Snacka om glad tjej!

När livet är som bäst.

Finaste tvillingbrodern är hemma och jag känner mig hel igen. Han har inte varit hemma på flera veckor, så äntligen ska jag ha lite syskontid. 
Även om jag har haft studiedag idag, har tidigt gått så otroligt fort! Hämtade Hampus i Helgesbo och sedan har vi lagat tacos, hela familjen :) 
Sitter just nu och gör körkortsteori med brodern. Ibland är det bra att ha en bror, som går igenom samma sak som jag. 
Ikväll blir det Gladiatorerna och bara ta det lugnt. Mår så bra när allt är som det ska... Puss

bra dag... eller?

Godkväll! Bjuder på en bild på mig & BÄSTA Magnus Carlsson. Saknar kvällen och saknar känslan jag fick då. Helt underbart.
Har varit en dag med blandade känslor.. Började dagen med sovmorgon (positivt) tappade mina hörlurar, utan att veta om det (negativt) kände att matteprovet gick superbra (positivt) hade körlektion (positivt) hittade mina hörlurar (positivt) upptäckte att de var totalt paj (negativt) Ja.. Blandad dag! Nu ska jag kolla Mia på Grötö. Puss!

partyrocker

snor en bild från kusinen från min första utgång som artonåring. Ni ser ju hur glad jag är i alla fall :) GRYM KVÄLL!

jag ger allt, jag ger aldrig någonsin upp.

blandade bilder från senaste veckan. Firade min födelsedag för en vecka sedan (lördags) fick en väldigt fin present av mina kusiner & moster. Av familjen fick jag en berlock och lite andra saker, kanon! Avslutade kvällen med att dansa loss uppe på Hulingen. Hade det grymt roligt, så jag är mer än nöjd över kvällen :) 
Fick hem nya skor också, när snön har smält ska jag inviga dom! 
Lördag idag och jag sitter och pluggar körkort. Hua! Ska plugga vidare nu, vi hörs! 

18 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!

Jajjemensan, du läser rätt; fyller 18 år idag och nu börjar väl livet så att säga. Ha en bra dag, pussar!
 

halkbanan

Godmorgon! Klockan är typ halv sju och jag ligger i soffan hos finaste buggmamman. Ska köra halkbanan och jag är inte det minsta pepp... Nervös till tusen! Skönt att ha den gjord dock :) nu blir det frukost, puss!

my heart goes boom boom boom.

hej på er! Länge sedan nu, men har varit upptagen och helt enkelt glömt bort bloggen. 
Jag lever och längtar till fredag, AAAARTOOOOON ÅR. Finally! Femte januari idag och det har hänt en massa grejer sedan sist. Var och hade körlektion i onsdags, i Jönköping - gick kanoners :) I torsdags åkte jag till H och hade det mysigt och idag var det kalas för kusinen Maja som fyller 19. 
Usch, vi börjar skolan snart och jag är inte alls taggad, har halkbanan på måndag också, jippi. Nu ska jag kolla vidare på Sagan om de två tornen, även om det är jobbigt för allt påminner om Dig. Hej livet. Puss på er!

nyår 2012-2013

lite suddiga mobilbilder från nyår. Hade en grymt bra kväll med trevliga människor och nyårskyss. Började med förfest hos Emil och drog oss sedan vidare till Jack, för att avsluta kvällen med att sova hemma hos mig. Tror både Julia & Mikaela hade det minst lika bra som mig. Jag hade det i alla fall väldigt mysigt, tss. 

RSS 2.0