30 januari 2013 - KÖRKOOOOOOORT!

Snor bilden av Ellinor. 
Idag är en riiiiiktigt bra dag. Sov sådär bra och hade körlektion för att sedan ha uppkörning. Var lugn under hela körningen (hur jag nu kunde vara det) och när vi står och är färdiga så säger hon "Jaa Tova, då får jag gratulera dig till körkortet." Fattade ingenting och bara; Va? 
Så sa hon att jag hade godkänd körning och hon skickar iväg så mitt körkort nu börjar göras. Kändes helt overkligt och för första gången på hela dagen, skakade jag! Som ett asplöv. 
Ringde till mamma och hon började gråta. Hela dagen har varit som en enda röra, har inte pratat om annat än körkortet - helt sjukt! 
Tog bilen ENSAM till Hultsfred för att ha körövning. Körde hem Lisa och hade med mig Adrian hem i bilen. Gick som en dans hem. Åkte till Evelina och hälsade på för att sedan ta en tur med henne också. Galet bra dag och inatt kommer jag sova såå gott. 
Nu: Mia på Grötö. Vi hörs!
bilden är tagen bara några minuter efter godkänt körprov. Snacka om glad tjej!

När livet är som bäst.

Finaste tvillingbrodern är hemma och jag känner mig hel igen. Han har inte varit hemma på flera veckor, så äntligen ska jag ha lite syskontid. 
Även om jag har haft studiedag idag, har tidigt gått så otroligt fort! Hämtade Hampus i Helgesbo och sedan har vi lagat tacos, hela familjen :) 
Sitter just nu och gör körkortsteori med brodern. Ibland är det bra att ha en bror, som går igenom samma sak som jag. 
Ikväll blir det Gladiatorerna och bara ta det lugnt. Mår så bra när allt är som det ska... Puss

bra dag... eller?

Godkväll! Bjuder på en bild på mig & BÄSTA Magnus Carlsson. Saknar kvällen och saknar känslan jag fick då. Helt underbart.
Har varit en dag med blandade känslor.. Började dagen med sovmorgon (positivt) tappade mina hörlurar, utan att veta om det (negativt) kände att matteprovet gick superbra (positivt) hade körlektion (positivt) hittade mina hörlurar (positivt) upptäckte att de var totalt paj (negativt) Ja.. Blandad dag! Nu ska jag kolla Mia på Grötö. Puss!

Tova

23 år.

RSS 2.0