året var 2013 del3

Juli: Fick hem en pojkvän som var bakis efter en tripp till Halmstad. Annars jobbade jag, var på folkrace, solade, träffade Calles föräldrar, var på deras lantställe och åkte båt,hängde lite på Öland, åt middag hemma hos Bea en kväll, hade Therese, Hilma & Svante på besök, åt glass på Smultronstället i Söderköping, jag var på Gyllene Tider i Linköping också. Juli var en sådan där grym sommarmånad!!
Augusti: Hängde mycket ute på landet med Calle och hans föräldrar & syster. Åkte på speedway, åt planka, slingade håret, jobbade, började sista året på gymnasiet och var på en mindre lyckad kräftskiva (som var bra till en början). Min sommar spenderades som ni kanske har läst, mycket med Carl-Johan och jag ångrar inte en sekund, så mycket jag har fått vara med och om så mycket jag har gjort, helt sjukt!
September: Hade Nellie på besök en torsdag och vi bakade massa godsaker. Tog höstbilder och längtade efter vinter, läste för att bli kartläsare med Calle, hade hans syster på besök, umgicks mycket med CJ♥ Firade två månader med bio i Linköping. Gjorde inget speciellt i September pluggade mest och umgicks med Calle alla andra tillfällen typ. Men absolut en bra månad!
 
 
 
 
 
 

året var 2013 del2

April: Fotade med Rebecca. Hade CJ på besök ett antal nätter den månaden. Tog mycket kort på min säng (?) Festade i Virserum, var i Kalmar med Elin och köpte balsaker. 
Maj: Tacomys med Calle & Jocke. Åkte till Angelica en kväll och doppade frukter i smält choklad. Bakade minicupcakes med chokladcreme på. Hade nationellt prov i matte. 
Juni: Mickan fixade mina naglar. Firade midsommar med härligt gäng. 20 Juni, bästa datumet det här året :-). Annars jobbade jag i Juni. Var på student, var ute och tog promenader och träffade Gudmor över en fika.
 
 

julkonsert 7e december.

här kommer några bilder från julkonserten med Magnus, Sonja & Jessica. Lite efter så här men ändå!
 

året var 2013 del1

Januari: Firade 18 år och avslutade med Magnus Krunegård på Hulingen, himla bra kväll måste jag säga! 19 dagar senare hade jag också körkort. Januari var en väldigt bra månad helt enkelt, med fest och körkortsplugg.
Februari: Festade med mina fina tjejer på metropol. Hade förfest hemma hos mig. Har inte många bilder från Febrauari... Hade praktik (världens bästa praktikplats) och gick ut i Kalmar ochså tränade jag mycket och bakade maränger. Typ. Haha
Mars: Inga bilder från Mars typ... Lagade i alla fall min mobil två gånger på två veckor, festade med härligt folk på metropol - Stiftelsen spelade. Gjorde saker jag ångrar nu, men sånt är livet. Firade Emma som fyllde 21 med utgång i Kalmar. Åt räkmacka också! Haha. Avslutade Mars med fest på Mässhallarna och jag träffade min kärlek♥ 

RSS 2.0