Today is the day!

Idag får jag äntligen träffa My love♥ efter elva dagar ifrån varandra. 
 
Men innan dess är det jobb som gäller och jag känner mig dessvärrre inte lika taggad på det. Har lite ont i magen idag och känner mig "slut" i magen.. Usch. Hoppas på att det går över när Calle kommer hem :-) 
Igår var jag hos Calles föräldrar och åt smörgåstårta, då Margareta fyllde år. Så himla mysigt och roligt att lilla jag fick komma... Efter skratt och prat och god mat tog vi en promenad hem och jag fixade lite här hemma, innan jag kröp ner i renbäddad säng. Idag åker jag ner till Målilla för att hämta CJ och samtidigt hälsa på mamma och hennes klass, så mysigt!! 
Nu ska jag alldeles strax bege mig till jobbet. Hoppas ni får en bra dag, vänner, så hörs vi! 

i mitt hjärta såg jag ögonblick vi gav varann

 
Onsdaaaaaag!!! Tjoho! 
Jag sitter här just nu och inte har så mycket att göra. Ingela är ledig denna vecka = nästan inga kunder. 
Då får man göra det bästa av situationen. Ska städa av lite tänkte jag, eftersom det är jag som spenderar mest tid i den här lokalen... ;-) 
Igår var Angelica här och mös. (Bild på min outfit också, äääälskar tröjan!!) Vi började med att handla och hyra film, The best of me, och herregud vilken film... Konstig men vääääldigt fin på samma gång, är dock väldigt besviken på slutet.. Vi låg i alla fall och pratade hela natten känns det som, så idag är jag trött. 
 
Börjar sakna Calle också och det blir inte bättre av att veta att han åker till Gotland imorgon och kommer inte hem förrän nästan onsdag.. Åh! Ska i alla fall till Målilla i helgen (igen) och det ska bli så skönt och framför allt slippa vara själv, haha. 
 
Nej nu ska jag ta tag i mitt liv. Hoppas ni får en bra dag! :-)

Låt ditt hjärta slå volter

Förståååår inte varför mina bilder blir avkapade, så tråkigt... 
Men i alla fall är det lite bilder från helgen i Limhamn, där vi var och hälsade på Calles syster :-) En väldigt fin helg som avslutades med Emporia och fotbollsmatch, sedan lämnade jag kvar Calle där som skulle jobba och åkte hem. Så nu har jag klarat av nästan en hel vecka själv ;-) Har faktiskt gått förvånansvärt bra! Haha. 
Dock är det torsdag idag och imorgon (äntligen) är det fredag igen och Calle kommer hem, wiho! 
Och kan man annat än älska vädret?! Don't think so. Har tagit cykeln till jobbet i två dagar nu, superskönt att åka till jobbet i nedförsbacke, inte liiiika kul att cykla hem, i långa branta uppförsbackar.. -.- 
Nu ska jag fixa lite här och önskar er alla en härlig torsdag! Kram

Tova

23 år.

RSS 2.0