All I wanna do, is make love to you

bild lånad av Elin, på facebook. Bild från midsommar från vårt eftermiddagsbad. 
 
Har nu börjat jobba och det känns helt okej. Igår var det första dagen och den var så seg, fanns inget att göra så fick gå hem en halvtimme tidigare. Gjorde egentligen inte mig något, då det var speedway på kväll och jobb igen. Gick kanon både jobbet och matchen. Vinst med 61-29. Calle ringde på kvällen och frågade vad jag gjorde och plötsligt stod han där utanför dörren och plingade på. Vilken underbar överraskning. Har sovit så bra inatt! Imorgon och fredag är det jobb igen innan jag är ledig i tre dagar. Förhoppningsvis ska jag trycka in lite dans någon av de kvällarna! Mamma kommer hem snart också, snacka om underbart. Nu ska jag lägga mig i badkaret med ansiktsmask, hårinpackning och ett glas vin. Ha det fint :-)
 

midsommar 2013

midsommarhelgen startade på torsdagen med att sätta upp partytältet. Blev lite fest och så den kvällen med, hur kul som helst! Grillat, god dricka och härligt folk. Calle och jag cyklade hem, han körde in i ett träd och ner i diket och sådär, så det tog sin tid men det var så härligt i alla fall!
midsommarafton bjöd på god mat, brännboll, lekar, bad, dans och så mycket mycket mer. Helt klart en utav de bästa midsomrarna någonsin. Fick fira det med min fina också, hihi. 
 
 
 

Tova

23 år.

RSS 2.0