All I wanna do, is make love to you

bild lånad av Elin, på facebook. Bild från midsommar från vårt eftermiddagsbad. 
 
Har nu börjat jobba och det känns helt okej. Igår var det första dagen och den var så seg, fanns inget att göra så fick gå hem en halvtimme tidigare. Gjorde egentligen inte mig något, då det var speedway på kväll och jobb igen. Gick kanon både jobbet och matchen. Vinst med 61-29. Calle ringde på kvällen och frågade vad jag gjorde och plötsligt stod han där utanför dörren och plingade på. Vilken underbar överraskning. Har sovit så bra inatt! Imorgon och fredag är det jobb igen innan jag är ledig i tre dagar. Förhoppningsvis ska jag trycka in lite dans någon av de kvällarna! Mamma kommer hem snart också, snacka om underbart. Nu ska jag lägga mig i badkaret med ansiktsmask, hårinpackning och ett glas vin. Ha det fint :-)
 

♥♥♥♥

Hihi, mys

midsommar 2013

midsommarhelgen startade på torsdagen med att sätta upp partytältet. Blev lite fest och så den kvällen med, hur kul som helst! Grillat, god dricka och härligt folk. Calle och jag cyklade hem, han körde in i ett träd och ner i diket och sådär, så det tog sin tid men det var så härligt i alla fall!
midsommarafton bjöd på god mat, brännboll, lekar, bad, dans och så mycket mycket mer. Helt klart en utav de bästa midsomrarna någonsin. Fick fira det med min fina också, hihi. 
 
 
 

can i be the one to make you settle down?

Igår var en riktigt bra dag måste jag säga. Tog promenader och njöt av solen för att avsluta kvällen med vinst på G&B arena. Fick träffa finaste killen också och få några pussar. Vardagslyx! Idag har jag dock inte gjort många knop här hemma men det är väl bra med sådana dagar också. Ska träffa Gudmor ikväll och jag längtar verkligen! Imorgon är det torsdag och det innebär grillning hos moffe. Nu ska jag ta och dammsuga mitt rum tror jag. Puss
 

sista skoldagen

Rubriken säger allt. SISTA SKOLDAGEN! 
Går heldag idag men det gör inte så mycket. Har med mig muffins också, mums! 
Måste gå till bussen inom några minuter så ska stänga ner här nu. Ha en fin dag :)

I'm done, I'm leaving

 
Seriöst, tror icke det finns någon gladare människa än jag just nu (möjligtvis min bror, men jaja) 
Kändes tungt att vakna idag på morgonen då Calle var här till rätt sent igår plus att jag har jobbat hela helgen och endast sovit några timmar sammanlagt. Dagen började med pris på svenskalektionen, var väl väntat kanske.. Haha. Hade fysik och fick reda på att jag har godkänt i fysik utan att behöva göra slutprovet, så därför tar jag en ledig dag imorgon ;). Är så glad just nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. De tuffaste kurserna på hela gymnasiet är färdiga och godkända. Ska nu aldrig mer läsa matte eller fysik! Däremot ska jag nog göra mig iordning för sängen. Vi hörs :) 

seven days

Mina naglar som Mikaela gjorde igår. 
Grymt bra kväll i onsdags och jag lyckades skicka något pinsamt sms, men det blir nog bra till slut ;) Gick upp på morgonen för att Mikaela skulle göra mina naglar. Satt och gjorde dom i säkert tre timmar innan jag åkte upp till Hultsfred för att fira Lisa med ett sjukt bra tjejgäng! Idag har jag solat och i helgen ska jag jobba. Ska umgås med mormor & mamma nu. Hejsvejs :)!

RSS 2.0