make it last forever

Träffade Tina Turner idag. Gissa om jag har en avundsjuk pojkvän nu :D
Har jobbat från 8-16 idag. Fick gå hem en halvtimme tidigare - guld värt! Träffade Tina Turner i korridoren och pratade med henne. Frågade försiktigt om jag fick ta en bild ;-). Annars har dagen varit väldigt krävande med barn som inte lyssnar, men också så underbara ögonblick när någon skriker "HEEEJ TOOOVAA" i matsalen och har världens största leende på läpparna, då blir man så glad! Eller när en kille i åttan säger "kan inte du byta med någon av våra lärare Tova? Vi vill ha dig!" Det gör mig så mycket mer motiverad till att läsa till lärare. 
 
Ikväll har jag gjort ett tappert försök till att städa mitt rum. Har i alla fall plockat upp från golvet. Känner mest att jag ska flytta snart, så får ta en rejäl städning då! Måste slänga mig i duschen också, fredag imorgon ju! :D 
Calle och jag ska vara i Målilla helgen och det ska bli så himla underbart. Vet inte när jag var hemma en helg senast. Sedan till Kisa på söndag för jobb på måndag-fredag. 
 
Ja, lite om mitt liv. Vi hörs snart igen! :-) (och om inte, trevlig helg!)
 
 

I'll be home tonight

Saknar detta fina paradis. Hoppas jag hinner åka med i vinter också! :-) 
 
Det är redan onsdag och veckan vänder!! Jag har jobbat lite den här veckan, på ett nytt ställe. Nämligen Munther Optik i Kisa. Ska ha hand om butiken själv nästa vecka, så har haft två dagars introduktion. Så kul att variera sina arbeten! Älskar att jobba hos en optiker och kolla in alla nya glasögon! Det bästa är också att man kan prova alla möjliga bågar. De som man skulle vilja ha men också sjukt fula bågar ;-). Skulle kunna bli optiker-assistent. Kunna få designa i skyltfönster osv, så himla roligt! Imorgon är det dock back to school som gäller, klass 1 blir det imorgon! Så mysigt så. 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något nödvändigt. Puss på er!
 

thursday

Så här har det sett i vår soffa idag. Jag under täcket och Svante bredvid. Det är det bästa med att vara hemma och vara sjuk, mys med min lilla fis :-) 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik, hur mysigt?! Kan börja lyssna på julmusik i april och nu är det ju snart oktober ;-). Imorgon åker jag till Calle och jag bara längtar efter att krama om honom och veta att han är min hela helgen! Haha. 
Har bombarderat mig själv med C-vitaminer ikväll i form av fruktsallad, så gott! Nu ska jag kolla runt på inredning innan Calle ringer. Natti natti :-)

Tova

23 år.

RSS 2.0