make it last forever

Träffade Tina Turner idag. Gissa om jag har en avundsjuk pojkvän nu :D
Har jobbat från 8-16 idag. Fick gå hem en halvtimme tidigare - guld värt! Träffade Tina Turner i korridoren och pratade med henne. Frågade försiktigt om jag fick ta en bild ;-). Annars har dagen varit väldigt krävande med barn som inte lyssnar, men också så underbara ögonblick när någon skriker "HEEEJ TOOOVAA" i matsalen och har världens största leende på läpparna, då blir man så glad! Eller när en kille i åttan säger "kan inte du byta med någon av våra lärare Tova? Vi vill ha dig!" Det gör mig så mycket mer motiverad till att läsa till lärare. 
 
Ikväll har jag gjort ett tappert försök till att städa mitt rum. Har i alla fall plockat upp från golvet. Känner mest att jag ska flytta snart, så får ta en rejäl städning då! Måste slänga mig i duschen också, fredag imorgon ju! :D 
Calle och jag ska vara i Målilla helgen och det ska bli så himla underbart. Vet inte när jag var hemma en helg senast. Sedan till Kisa på söndag för jobb på måndag-fredag. 
 
Ja, lite om mitt liv. Vi hörs snart igen! :-) (och om inte, trevlig helg!)
 
 

I'll be home tonight

Saknar detta fina paradis. Hoppas jag hinner åka med i vinter också! :-) 
 
Det är redan onsdag och veckan vänder!! Jag har jobbat lite den här veckan, på ett nytt ställe. Nämligen Munther Optik i Kisa. Ska ha hand om butiken själv nästa vecka, så har haft två dagars introduktion. Så kul att variera sina arbeten! Älskar att jobba hos en optiker och kolla in alla nya glasögon! Det bästa är också att man kan prova alla möjliga bågar. De som man skulle vilja ha men också sjukt fula bågar ;-). Skulle kunna bli optiker-assistent. Kunna få designa i skyltfönster osv, så himla roligt! Imorgon är det dock back to school som gäller, klass 1 blir det imorgon! Så mysigt så. 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något nödvändigt. Puss på er!
 

thursday

Så här har det sett i vår soffa idag. Jag under täcket och Svante bredvid. Det är det bästa med att vara hemma och vara sjuk, mys med min lilla fis :-) 
Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på julmusik, hur mysigt?! Kan börja lyssna på julmusik i april och nu är det ju snart oktober ;-). Imorgon åker jag till Calle och jag bara längtar efter att krama om honom och veta att han är min hela helgen! Haha. 
Har bombarderat mig själv med C-vitaminer ikväll i form av fruktsallad, så gott! Nu ska jag kolla runt på inredning innan Calle ringer. Natti natti :-)

i'll be there for you

Kan inte sluta titta på soffor, köksbord, stolar, vitrinskåp och så vidare. Senast 1:a november får vi lägenheten och jag längtar så himla mycket!! 
Jag är fortfarande sjuk och tycker det är rätt skönt att ingen ringer in mig på morgonen, för jag vill inte säga nej för att jag är sjuk ;-). 
Nu ska jag se på 90210 och tycka synd om mig! Hej på er :-)

nära dig, nära mig

Vet inte om bilden har varit uppe på bloggen här innan, men annars får ni se den igen ;) 
Idag är det måndag och jag börjar bli förkyld igen... Och imorgon ska jag jobba, men är bara 2,5h, så fixar det med panodil ;-). I helgen har vi varit i Kisa. I lördags var vi på folkrace i Nässjö och min fina pojkvän kom fyra i sin grupp och femma totalt. Han har inte tävlat på tre år och jag är så glad för hans skull! :-) Igår var han i Vimmerby och jag passade på att åka hem och rösta. På kvällen åkte vi till Marcus och sedan hem och lagade tacos och kollade på valvakan. Återstår att se hur Löfven fixar det här nu! 
Nu ska jag sätta på en film och dricka lite honungsvatten. Godnatt :-)
 

måndag, igen

Hejsan! Måndag igen och jag jobbar inte idag. Känns lustigt att vara hemma men samtidigt så skönt att vara "ledig" en måndag. Har inte varit hemma en hel dag på hur länge som helst! Imorgon börjar jag vid sex, så ska sova hos mormor inatt :-) 
I helgen har Carl-Johan och jag varit i Kisa. Vi tittade på lägenhet i fredags och sedan åkte vi till landet. Vi fiskade och sedan sov vi där. I lördags åkte vi hem tidigt och fixade i lägenheten och lagade paj :-). På kvällen åkte vi till Österbymo och hade kräftskiva. Igår sov vi hela dagen kändes det som. Men vi hann göra lite matlådor och kolla på lägenheten en gång till. Så spännande!! Carl-Johans kommentar "Du passar inte in i Målilla Tova, det är bra att du blir Kisa-bo istället." 
 
Nu ska jag äta frukost och ta tag i mitt liv :-) ha det fint!

RSS 2.0