fransar

Äntligen har jag börjat gå utbildning och gjort mina första fransförlängningar :D (Välkomna att boka tid ;))
Det gick i alla fall jättebra och ett plus att jag var själv vid utbildningstillfället, jag fick alltså all uppmärksamhet! Woho
Igår hade jag min första kund och jag hoppas innerligt att hon fortfarande tycker de är fina och att ingen har lossnat (!!!)
Idag jobbar jag, sedan kurs, arbetsintervju och sedan ska jag sätta fransar på Jessika, blir en lång dag... :) Men imorgon jobbar jag sista dagen och sedan tar jag en veckas påsklov.
Nej hörrni det var allt för mig, nu ska jag hämta lite elever och ha sista lektionen för dagen. Ha en härlig onsdag!

Hoppas värmen är här för att stanna

Mina fina naglar som Louise gjorde igår. Vart först inne på vanlig fransk manikyr, men tänkte; när jag väl gör något så kan det väl vara ordentligt ;-)
 
Idag är det redan onsdag igen och veckan vänder. Vädret är ju underbart också, så det gör ju inte saken värre... Imorgon får det nog bli "våriga" kläder tror jag!
Snart är det dags för lektion igen, femmorna står på tur att få sin dos av mig. Idag blir det ordbingo!
 
Ha det så himla härligt  i vädret och njut av dagen som är kvar :-D
 
 
 
 

SM i fransförlängning 2016

Jag och Sofie bästa och finaste fransstylisten!

Måndag igen och ny vecka. Har haft en fullspäckad helg i Malmö från i torsdags och kom hem igår - SM i fransförlängning gick av stapeln och vi kom 2a i vår klass!!!! Helt sjukt, är så stolt över Sofie (och över att det mina (egentligen "våra")  ögonfransar som har vunnit "pris") Jag har alltså näst finast ögonfransar av alla juniortävlande i SM, det ni! ;) Nu är jag så taggad till att själv börja göra!
Igår fick jag upp min massagebänk och idag ska det inhandlas gardiner och stol.
 
Sitter just nu på jobbet och ska alldeles strax gå till tåget. Har gått smärtfritt idag och man blir så glad när man äntligen går över gränser från jobbigt till helt okej tillsammans med en elev. Man blir så stolt och man får ett bevis på att det man gör är rätt.
 
Imorgon är det tisdag och förhoppningsvis så ska jag få mina naglar gjorda också, händer mycket här nu!
Nej hörrni, tiden går fort när man inte vet vad man ska skriva... Klockan börjar bli mycket och jag måste göra mig redo för att åka hem.
Ha en fortsatt trevlig måndag :D

Long time ago...

 
Oj, har jag inte skrivit sedan augusti?! Shit pommes.. Tiden rinner verkligen iväg...
 
Jag har hunnit: Byta jobb, flytta till Vimmerby (hus dessutom!!), köpa katt, funderat på utbildningar, bestämt mig att gå utbildning och mycket mer.
 
I alla fall så jobbar jag på mellanstadiet i Kisa, med svenska som andraspråk. Superkul med supersvårt! Nu känner jag dock att jag har börjat komma in i rutinerna och är så glad över att jag har fått förlängt till sommaren - slipper oroa mig några månader framåt i alla fall.
Vi har flyttat till ett hus i Vimmerby som är jättemysigt. Lite att göra men vi börjar komma till rätta nu... Badrummet har börjat renoveras och inom en snar framtid kommer det vara färdigt! Skönt att slippa duscha i källaren!!!
Vi (eller jag) Har köpt världens mysigaste katt, som snart är sex månader. Fina Saga!
Jag har också bestämt mig för att bli fransstylist och börjar min utbildning om två(!!) veckor. Efter det ska jag ta emot kunder hemma och ge dem vackra ögonfransar :)
 
Annars händer det inte så mycket.. Upplanerade helger, arbetsintervjuer, försöka umgås med familj och vänner så mycket som möjligt.
Juste, har fyllt 21 också, börjar bli vuxen fast jag fortfarande känner mig som att jag skulle kunna gå på gymnasiet...
 
Nu ikväll blir det jobb i skidbacken (jobbar där också, hehe). Så jag ska stänga ner min dator på jobbet och umgås med Calle ett tag. TREVLIG HELG!

RSS 2.0