fransar

Äntligen har jag börjat gå utbildning och gjort mina första fransförlängningar :D (Välkomna att boka tid ;))
Det gick i alla fall jättebra och ett plus att jag var själv vid utbildningstillfället, jag fick alltså all uppmärksamhet! Woho
Igår hade jag min första kund och jag hoppas innerligt att hon fortfarande tycker de är fina och att ingen har lossnat (!!!)
Idag jobbar jag, sedan kurs, arbetsintervju och sedan ska jag sätta fransar på Jessika, blir en lång dag... :) Men imorgon jobbar jag sista dagen och sedan tar jag en veckas påsklov.
Nej hörrni det var allt för mig, nu ska jag hämta lite elever och ha sista lektionen för dagen. Ha en härlig onsdag!

Hoppas värmen är här för att stanna

Mina fina naglar som Louise gjorde igår. Vart först inne på vanlig fransk manikyr, men tänkte; när jag väl gör något så kan det väl vara ordentligt ;-)
 
Idag är det redan onsdag igen och veckan vänder. Vädret är ju underbart också, så det gör ju inte saken värre... Imorgon får det nog bli "våriga" kläder tror jag!
Snart är det dags för lektion igen, femmorna står på tur att få sin dos av mig. Idag blir det ordbingo!
 
Ha det så himla härligt  i vädret och njut av dagen som är kvar :-D
 
 
 
 

SM i fransförlängning 2016

Jag och Sofie bästa och finaste fransstylisten!

Måndag igen och ny vecka. Har haft en fullspäckad helg i Malmö från i torsdags och kom hem igår - SM i fransförlängning gick av stapeln och vi kom 2a i vår klass!!!! Helt sjukt, är så stolt över Sofie (och över att det mina (egentligen "våra")  ögonfransar som har vunnit "pris") Jag har alltså näst finast ögonfransar av alla juniortävlande i SM, det ni! ;) Nu är jag så taggad till att själv börja göra!
Igår fick jag upp min massagebänk och idag ska det inhandlas gardiner och stol.
 
Sitter just nu på jobbet och ska alldeles strax gå till tåget. Har gått smärtfritt idag och man blir så glad när man äntligen går över gränser från jobbigt till helt okej tillsammans med en elev. Man blir så stolt och man får ett bevis på att det man gör är rätt.
 
Imorgon är det tisdag och förhoppningsvis så ska jag få mina naglar gjorda också, händer mycket här nu!
Nej hörrni, tiden går fort när man inte vet vad man ska skriva... Klockan börjar bli mycket och jag måste göra mig redo för att åka hem.
Ha en fortsatt trevlig måndag :D

Tova

23 år.

RSS 2.0