Efter hårt slit med renovering

 
 
En del bilder blev små och en del stora, men det får ni stå ut med. Vi har ÄNTLIGEN flyttat in i vårt hus. Jag är så extremt imponerad av Vcitor med allt han har styrt med så att vi ska kunna flytta dit. Vi har också fått så mycket hjälp av våra familjer för att komma i ordning. Igår var vi 10 personer som flyttade från lägenheten och in i huset. Eftersom vi var så många, blev vi också färdiga fort och efter lunch var det bara Victor, jag, Saga & Selma kvar. Saga gick mest och morrade och fräste i två timmar innan hon vande sig vid stora ytor. Selma verkar trivas, så länge hon är med oss. Ska bli såååå kul att komma hem idag! Och kanske till och med laga lite mat? Typ sugen på att laga trerätters eller något i helgen, bara för att jag kan med dessa stora ytor! 😍 Ovan är bilder från halva övervåningen, som är det vi har renoverat hittills (det är dock halva övervåningen...) 
 
Igårkväll var det fix i huset, kartonger skulle packas upp, kylskåpet skulle fyllas och poff! sa det, så var klockan 22 och jag var trött. Så mycket som är kvar att fixa innan allt är färdigt... Men nu är vi på plats och det känns så skönt. Vänta er fler bilder framöver! 😉
 
Nu ska jag alldeles strax gå och äta lunch med eleverna och efter jobbet ska jag åka till Vimmerby och handla lite besticklådor och annat smått och gott. Ha det fint i denna fina men blåsiga vårdag!

Tova

26 år.

RSS 2.0