att ge av sin kärlek är att ta en chans.

Ett vackert hjärta

En ung man stod på stadens torg och förkunnade att han hade det vackraste hjärtat i hela bygden. En stor publik hade samlats och alla beundrade hans hjärta för att det var så vackert. Det var inte en endaste rispa eller märke i det. Ja, de var alla överens om detta sannerligen var det vackraste hjärta de någonsin sett. Den unga mannen blev så stolt att han började förkunna ännu högre om sitt vackra hjärta.

Plötsligt närmade sig en gammal man och ställde sig längst fram i publiken och sa:

”Ditt hjärta är inte på långa vägar så vackert som mitt.” Publiken och den unga mannen tittade på den gamle mannens hjärta. Det slog med starka slag, men det var fullt av ärr och det fanns ställen där man såg att bitar hade tagits ur och ersatts med andra bitar som passade dåligt så att det hade blivit taggigt och kantigt där de satts in. Det fanns t o m ställen där det faktiskt fattades bitar och där det hade blivit djupa hål.

Publiken stirrade – hur kunde han säga att hans hjärta var vackrare tänkte de. Den unge mannen tittade på den gamle mannens hjärta, såg dess tillstånd och skrattade. ”Du måste skoja, jämföra ditt hjärta med mitt, mitt är perfekt och ditt är fullt av ärr och märken.” ”Ja, ” sade den gamle mannen, ”ditt hjärta har ett perfekt utseende, men jag skulle aldrig vilja byta mitt hjärta mot ditt. Du förstår, varje ärr representerar en person som jag givit min kärlek – jag tar ut en bit av mitt hjärta och ger till dem, och ofta får jag en bit av deras hjärta tillbaka som passar i den tomma platsen i mitt hjärta, men eftersom bitarna inte är exakta så finns det lite taggiga kanter på mitt hjärta, men dessa vårdar jag ömt för de påminner mig om den kärlek vi delade. Ibland har jag gett bort bitar av mitt hjärta, men inte fått någon bit tillbaka av den andra personen. Det är därför jag har en del tomma hål i mitt hjärta – att ge av sin kärlek är att ta en chans. Trots att dessa tomma hål smärtar och står öppna, så påminner de mig om den kärlek jag har för dessa människor och hoppas att de någon gång kommer tillbaka och fyller det tomma hålet i mitt hjärta som står och väntar på dem. Så nu kanske du kan se vad verklig skönhet är?

Den unga mannen stod med tårarna sakta rinnande nerför kinderna. Han gick fram till mannen, stoppade in handen i sitt perfekta unga hjärta och rev ut en bit. Han erbjöd biten till den gamle mannen med darrande händer. Den gamle mannen tog emot biten av hans hjärta, stoppade in den i sitt hjärta, och tog sen en bit ur sitt eget ärrade hjärta och stoppade in det i såret på unge mannens hjärta. Biten passade, men inte perfekt så det blev lite taggiga kanter. Den unge mannen tittade på sitt hjärta, som inte var perfekt längre men ändå vackrare än någonsin eftersom kärleken från den gamle mannen blandades med hans. De kramade om varandra och gick iväg sida vid sida.

Så sorgligt det måste vara att gå igenom livet med ett helt hjärta.


it's hard to be "just friends" with someone that you're in love with.


come on baby do the locomotion

Förlåt för instagram-bilder, men det är så smidigt att lägga in dom!
I alla fall.. Så här ser min kväll ut. Pluggar inför nationella provet i matte till imorgon, gaaaah. Kommer inte kunna sova inatt tror jag! Så nervös!!! 
Drar och kollar fotboll på kvällen om det är fint väder och sedan ska jag jobba en stund på lördag. Känns helt okej! Tänkte mest meddela er vad jag styr med.. Plugg plugg plugg. Ha en fin kväll och en bra dag imorgon :-). PUSSAR

don't you know it takes more, to keep a girl like me?

Du kan inte bara komma och gå som du vill. Det är inte alltid på dina villkor.

när inget går som man vill...

Är helt förvirrad nu och jag vet inte alls vad jag vill med allt och alla. Allt är kaos och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Allt är bara konstigt och jobbigt och jag vill ha sommarlov nu. NU! 
 

it ain't me you're looking for.

Åkte hem från skolan igår med halsont och huvudvärk. Det var inte bättre idag så stannade hemma. Orkar nog gå imorgon, så tänkte plugga till konstruktionsprovet.. Har invigt nya altanen idag, kommer bli så sjukt bra festsommar på den! Med bästa tjejerna. 
Nu måste jag snabba på lite, sjukt mycket som ska göras! Pusshej

vi har en lång väg framför oss men jag är öppen för allt.

Haha, oj bara bilder på mat/"godis". 
Men i alla fall, lite sammanfattning av den här långhelgen: I onsdags åkte jag & Mojf upp till Becca för att simma. PB med tre minuter, inte fy skam :-) Calle kom och i torsdags blev det fest! Blev inte alls som jag hade tänkt mig men det blev mycket bra ändå, till slut! I fredags bestämde jag, Jocke & Calle att vi skulle äta tacos och spela biljard, vilket var hur kul som helst! Lördagen spenderade jag i sängen för att sedan åka till Angelica på kvällen. Vi tog en långpromenad och avslutade kvällen med att doppa melon & ananas i Marabouchoklad. Muuuuuuums :-D 
Idag har jag bakat minicupcakes och huuuur söta blev dom inte!? Har inte smakat dom än men har fått godkänt av Calle och mycket väl godkänt av farmor & farfar. Calle åkte hem förut och nu ska jag tagga skolan med sömn. Vi hörs, puss!

everybody got a story to tell.

Dåligt med bilder..
Lördag och jag är trött som ett as men måste vara uppe till ett för att köra hem en full kusin. Ställer klockan på 09.15 för att jobba lite! 
Har jobbat idag också faktiskt efter en natt med lite sömn. Calle & Jocke frågade om jag skulle med till Emmy på spelkväll, så följde med dit och vi var hemma vid två. Lyckad kväll dock :-). Har umgåtts med Joakim och Calle idag, promenad och Vimmerby. Åkte till Haags och kollade gp:t också, inte så bra speedway om jag ska vara ärlig. Nu ska jag se på film och vänta till klockan blir 01. Ha det fint!

what do you say when words are not enough?

Sedan sist har jag varit i Kalmar med Elin och ätit subway, firat valborg med ett fint gäng, solat och umgåtts med Calle en stund igår. Idag har jag gjort NP i Engelska och snart ska jag gå ut och gå med Becca. Fredag imorgon och då blir det grillat igen :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

RSS 2.0