Numera Kisabo

 Hej på er! 
Redan torsdag och jag har jobbat samt haft lite "höstlov". Vi har oxkså hunnit en sväng till IKEA och inhandlat lite till lägenheten. Det tar tid men det blir fint! Imorgon kommer mamma, Mats-Bo och Margareta hit och eventuellt Pauline. Det blir soppa och ost & kex. Jag är fortfarande sjuk, har varit det i en månad nu, så försöker vila mig mellan uppackningspassen.  
Hoppas ni har det bra i höst vädret, skönt med lite kallare luft ute nu. Nu ska jag hälla upp lite godis och sedan blir det film. Puss!

FLYTTKAOS!!!

Herregud, kan inte tänka mig att jag om fyra dagar är Kisabo. Vet inte riktigt hur jag känner... Visst ska det bli underbart men samtidigt ska jag lämna mitt hem, min trygghet sedan barnsben. I hela mitt liv har jag bott här och nu håller jag på att packa ner hela mitt liv, min barndom, Mitt Hem. Orkar inte tänka på det, för då deppar jag nog ihop tror jag! 
Jag lever i alla fall, konkar kartonger, jobbar och sover väldigt lite ;-) Jobbar nästan fulla dagar och håller på att bli ordentligt sjuk. Imorgon är sista fulla dagen och jag jobbar till 17, sedan blir det kortare dagar. Håll ut! 
Mitt rum är kaos och jag vet inte vart jag ska ta vägen, vad ska man packa med sig?! Vad är viktigast? När tar man de sista grejerna? Har en taklampa som ska med och jag kan ju inte direkt packa ner den nu, för då ser jag ju inget. Hm... Tål att tänkas på ;-) Nu blir det i alla fall Dessertmästarna med familjen. Hejdå! :-)
 

Tova

23 år.

RSS 2.0