fredag igen

fredag men det här är bilder från gårdagen. Var på Dackarnas upptakt och det var såå himla bra! Bra sällskap och bra musik. Man känner verkligen av gemenskapen och jag är så himla glad att jag får vara med i en sådan bra organisation som Dackarna :-). Träffade på Nicki Pedersen också, coooooooolt. Får se vad denna fredag kväll har att erbjuda. Hejsvejs!
 

Fruity UF

Det är äntligen freeeedaaaag igen! 
Dagen har gått fort med prov och försäljning med UF-företaget. Gick mer än bra, rekordförsäljning också! :-) Nu är CJ här och ikväll blir det mys. Ha en trevlig helg :-)
 

Veckans andra dag

Har inga roliga bilder att lägga iupp men idag är det i alla fall tisdag och det innebär att jag är ledig i två dagar, alltså imorgon och torsdag. Underbaaaart! Dagarna ska spenderas med Calle, hehe. Ikväll ska vi visst kolla fotboll i Storebro. Jappjapp, tillbaka till skolarbetet nu, en lektion kvar innan hemfärd. Puss! 
 

friday, I'm in love

Fredag idag, äntligen! Även om jag var ledig igår så känns det ändå skönt med helg. Kan verkligen vänja mig vid att vara ledig på torsdag, så himla härligt :-) Spenderade dagen med pojkvännen, städade lägenheten och diskade och fixade och sådär. Ikväll blir det kalas hos farmor och sedan bandy för att senare dra oss vidare mot Storebro, typ. Tror jag. Som det ser ut nu i alla fall. Ser fram emot att spendera en helg med min fina pojkvän :-). Nu ska jag skriva vidare på min vetenskapliga uppsats om Antiken. Puss på er!

kärleksstigen

har haft en sådan mysig helg med fin pojkvän. Har inte varit jättepigg, så han har varit så snäll och tagit hand om mig. I söndags gick vi promenad i Kisa, på "kärleksstigen", underbart! På onsdag åker jag dit igen. Helt sjukt hur man kan sakna någon så fort man åker i från dem... 
Ska plugga lite ikväll. Ha det fint hörrni! :) 
 

mamma♥

Den jag ser upp till mest är min mamma. Finns nog ingen jag tycker så mycket om och jag kan spendera så mycket tid med som med henne. 
Jag är verkligen "mammas flicka" och har alltid varit och kommer nog alltid vara. Har bott med mamma i hela mitt liv och fasar lite över när jag ska flytta hemifrån ;-). Hon är den som känner mig bäst och vet precis hur jag känner utan att jag behöver säga ett ord. Med mamma kan jag gråta och skratta och vara helt mig själv. Hon är den som har sett mina värsta sidor (då menar jag värsta sidor) och hon älskar mig ändå! Även om vi grälar mycket så löser vi det. Och jag har hört att man är värst mot dem man tycker mest om, hoppas det är så. Hon är den snällaste människan jag vet och jag älskar henne enormt mycket. Finns ingen som är så bra som Du ♥
 

så fel att något fint ska bli en kort romans.

Dagens bakverk. Choklad & hallonmuffins och som topping är det chokladchrisp. 
Torsdag och jag har varit ledig, kan verkligen börja vänja mig vid att vara ledig varje torsdag framtill jul! Imorgon är det fredag och jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon, då jag har ont i halsen egentligen... Försäljning med UF också så får nog försöka pallra mig dit ändå :)) 
Nu ska jag läsa lite om antikens samhälle. Wish me luck. Pusshej!
 

RSS 2.0