När vi närmar oss jul

Hej igen! 
Länge sedan nu... Livet kommer liksom lite emellan det här med att skriva på bloggen. 
 
Jag mår bra, tror jag. Hinner knappt känna efter. Skolan ska hinnas med, måste hinna med jobbet och nu framöver blir det husrenovering. Japp, vi ska flytta! Till hus! Ska bli såååå spännande. Igår var vi och gjorde den slutgiltiga ritningen på köket som är det första vi ska sätta igång med. Det är bara smådetaljer, som vilka vitvaror vi ska ha osv. Det känns så sjukt att flytta till hus. Mest också för att jag trivs sååå mycket i vår lägenhet där vi bor nu. Den är precis en sån där "Tova-lägenhet". Men såklart, det blir en jätteskillnad till att bo i hus och det ska bli så skönt, speciellt för katterna. 
 
Annars rullar livet på. Just nu läser jag engelska för årskurs 4-6 didaktik, har ju gjort roligare kurser men det är bara att ta sig igenom den här kursen också! Längtar till våren då jag ska läsa SO och byta lärosäte. Så märkligt att åka upp till Falun under våren istället, men det går säkert det också! 
 
Idag pluggar jag i regnvädret och i det här grå och trista vädret vill man ju typ bara börja julpynta!! Imorgon eller någon gång under veckan åker adventkalendrarna upp! 
 
Jag tänkte bara kika in här och berätta lite vad jag gör. Hoppas det är bra med!
 
Från helgen då vi sov en natt på hotell i Lkpg och såg Lars Winnerbäck.

Tova

26 år.

RSS 2.0