du var en dröm som blev sann

finaste bebis! 
Redan onsdag på lovet och jag har inte gjort alls mycket idag. Varit i Hultsfred en sväng och nu hade jag tänkt plugga lite. Har man bara en sak att plugga på, kan man ju göra det ;-) Imorgon är det torsdag och det betyder att Angelica kommer hit!! 
Var i Växjö i måndags och kollade på balklänningar, trodde inte jag skulle hitta någon som var "The one" men det gjorde jag. Åh, jag bara längtar till jag får bära den med fin frisyr och klackar! Okej, borde sätta igång med pluggandet nu. Vi hörs!

Fredskonsert & mys

Igår: Torsdag och fredskonsert. Gick såå mycket bättre än jag hade väntat! Rösten skakade men gick ändå så bra :-) Calle kom också och hade med sig present. Seriöst, finare får man leta efter! Tittar på mitt fina hjärta hela tiden... Han stannade över natten och det var riktigt jobbigt att åka till skolan idag men åker till honom i eftermiddag, så får stå ut! ;-) 
Nu ska jag ta mig till matsalen. Vi hörs!
 

I'm gonna harden my heart

När det är onödiga lektioner, är det sånt här jag gör.
Hade sovmorgon idag, åkte in och satt i bibblan och pratade julklappar, så himla viktig lektion :-) Ledarskap och vi gör inte mer på den... Åh, varför kan man inte ha bra lektioner för?! Ikväll är det i alla fall körövning och det ska bli så kul! Så himla taggad inför imorgon! Nu ska jag fortsätta med mitt Candy Crush. Hejsvejs!
 

Tova

23 år.

RSS 2.0