redo att ta mig an en ny vecka

Nu är jag äntligen hemma efter att ha kört till Kalmar ikväll. Åkte till pappa, bara för att jag skulle få köra. Har körlektion imorgon, så ville känna mig "duktig" haha! 
Körde brodern till skolan också, när vi ändå skulle åka hemåt. Nu ska jag ta det lugn i soffan framför Beck och sedan SOVA. Nattinatti :)

håruppsättning

Evelina gjorde den här frisyren på mig i fredagskväll. Det blev kalasfint och hon är så himla duktig :) 
 

höstmuffins

dagens bakverk: Chokladmuffins med bärfyllning och sedan la jag över lite florsocker. 
Det blev riktiga "höstmuffins" och jag är så nöjd. Plus att dom blev grymt goda också :) 
 

do blonde's have more fun? Let's find out!

Före & efter. 
Var hos Vv igår igen och fixade till håret ännu en gång - med ett mycket bättre resultat! Är numera blond(are) än förrut och jag stormtrivs! Känns som att blondt verkligen är Jag :) Så tumme upp på det! 
Torsdag redan, helt sjukt. Längtar inte så mycket till helgen heller, då den inte kommer inhålla någonting. 
Men imorgon är det fredag och då ska engelskauppsatsen vara färdig, därför ska jag börja nu. Mohaha! 
Vi hörs och annars får ni ha en fin helg! :)
 

Gaaaaaaaaah

ojojoj, döööööööööööör. Så j*vla snygg är han. 
Jag är sjuk, men ska i alla fall försöka pallra mig till riskettan imorgon. Kanske åker hem efter det, har inte bestämt än. Nu vet ni. Puss!
 

can I be the one that make you settle down?

Så här såg jag ut i lgår.Favoritklänningen var på topp, fökylningen var ännu inte utbruten och jag hade riktigt kul. Att gå i 45min för att komma till själva festen kan väl ha varit det enda negativa under kvällen ;). Träffade mycket fint folk och kvällen blev lyckad. Dagen idag var dock inte så toppen, jag mådde som jag förtjänade och min förkylning är värre :( Sååå därför är jag hemma imorgon för att vila upp mig för tisdag. Riskettan och skolan hela kvällen - awesome!
Nu ska jag kolla färdigt filmen. Nattinatti :)

världens bästa bror

bild på mig & världens finaste tvillingbror. 
Här sitter jag och äter frukost! Är skapligt trött och ja.. 
Jag och Becca var på zumba igår, lika kul som förra gången och svettigt!!!! Jappjapp.. Ikväll ska jag plugga, två prov som kommer nu torsdag och fredag. Ha det fint :)

när allt går som man har tänkt sig!

Vill dansa!!!! Ska troligtvis göra det på fredag. 
Idag har jag haft en galet bra dag faktiskt! Gjorde svenskaprovet direkt på morgonen och det gick bättre än väntat. Gick jättebra (tror jag) Sedan var det stormöte och inval av nya ettor till styrelsen - tog TVÅ timmar innan vi kom fram till ett beslut och jag är nöjd i alla fall :) 
Nu X-factor och sedan Underbart Är Kort! Ha en fin kväll. Nattinatti :)

kolmården!

finaste Evelina gjorde den här frisyren på mig i torsdags och jag blev stormförtjust! :) 
Helgen har gått riktigt fort och jag har faktiskt hunnit med en hel del. Jobbade i lördags och sedan åkte vi iväg på 20-årskalas. Stannade inte så länge då vi skulle upp tidigt igår för att åka till Kolmården. Familjen Munthers och vi, väldigt mysigt! Skulle vilja ha en lillasyster... Har ju i och för sig två "låtsas-småsystrar" så det får väl gå, tss. 
Jag börjar bli förkyld också men idag är det prov som gäller och sedan lite stormöte och så. Blir nog en bra dag till slut. Hej!

RSS 2.0