Året var 2013 del4

Oktober: Jaa, vad gjorde jag i Oktober... Hade onödiga ledarskaps-lektioner. Spenderade mycket till med CJ. Firade hans födelsdag. Bodde på en svit i Karlstad och var på folkrace. Såg Mikael Max köra folkrace, coolt för en speedway-tjej som jag ;). Var också i Stockholm med klassen och såg på Amadeus på Dramaten. Firade Emmas födelsedag också med fina tjejer. Ja, ungefär min oktober-månad. 
November: Oj, tjena vilken tråkig månad tror jag... Var som alla andra månader mycket med Calle. Var ledig både onsdagar och torsdagar varje vecka. Kom igång med UF på riktigt. Var på metro och hade världens mest hemska fylla :))) Var på Dackarnas Kick-off och träffade Nicki Pedersen. Jao, mitt november..
December: CJ bjöd på frukost på ett mysigt fik i Kisa :). Var på julkonsert med Familjen Brantestad/Johansson, träffade min förebild Magnus Carlsson och grät igenom hela konserten ungefär. Vi hade släktmys och bakade godis och gjorde julkort plus att vi firade mammas födelsedag. Calle och jag klädde julgran och hade det allmänt mysigt. Julafton spenderades i början hos Calles föräldrar med frukost och jullunch och avslutades hemma hos mig med paketöppning :) Juldagen var det paketleken här och sedan Mässhallarna. Slutade året med att fira nyår med fina vänner. Julia kom från Kalmar och vi åkte till Storebro. Överlag ett underbart år. Tack till vänner som har förgyllt mitt år. Ett speciellt tack till min fina fina fina pojkvän, som har gjort det möjligt att jag har mått så bra :-) 
 
 
 
 

allt stannar upp ett tag.

Fina Angelica som var här i söndags och pratade & åt våfflor.
 
Det är onsdag och det är snart helg, igen. Så skönt, längtar verkligen. Jag och CJ ska ut till landet, platsen där man mår som bäst. Ingen täckning och man kan bara vara... :) 
Annars är jag hemma idag... Har hunnit skriva lite gymnasiearbete och sådär, känns bra! Imorgon ska jag dock gå till skolan, då Emelie och jag ska hålla på med gymnasiearbetet hela dagen. Nu ska jag sätta på en film, tror jag... Hoppas ni får en bra onsdag! Puss 
 

Så länge vi andas

Bjuder på en bild på brodern och mig från Gotland-08.  
 
Idag är ingen bra dag. Förstår inte varför jag förväntar mig saker. Måste sluta med det, för det slutar med att jag mår dåligt. 
Hade i alla fall möte idag med snygg-Alexander och det kändes skönt att få tänka på något annat. I tisdags var vi i Oskarshamn på OKG och SKG. Riktigt intressant och jag lärde mig en massa faktiskt ;-). Imorgon ska jag umgås med Elin en stun och det ska bli så himla kul! 
Lite tråkigt inlägg och jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, sov bara fyra timmar inatt. Imorgon hoppas vi det är en bättre dag. Sov gott :-)
 

Tova

23 år.

RSS 2.0