Snart nytt år!

Bilderna ser ju lite konstiga och avkapade ut, men så är det tydligen med min design och instagram-bilder ;-)
Dagen innan nyårsafton och det känns som att det är flera veckor kvar... Jag har jobbat idag men bara till tre, så därför lyxade CJ och jag till det ikväll med kronhjortsfilè och potatis :-) 
Förra veckan var det också julafton och min familj + Calles familj var här och åh så mysigt det var! Och jag är så nöjd över mina julklappar!! Fick en lökhackare från Tupperware till exempel. Dagen efter åkte vi till Målilla för att som varje år spela paketleken med släkten, jag vann ett spel! Haha. Kvällen sen spenderades hos mojf för att sen åka upp till metro, så mycket folk man träffar på ett och samma ställe. Jag hade verkligen såå roligt! 
Imorgon är det nyår och vi ska till Storebro, woho! Ska få ha på mig min fina klänning :-) 
Hoppas ni får en grym kväll/natt imorgon och gott nytt år på er! PUSS
 

städ-lördag!

*utfyllnadsbild* 
Hej på er! Det var ett tag sedan nu, men jag jobbar mest och hinner inte med så mycket mer! 
I alla fall så har vi fått wi-fi här hemma, så därför kan jag blogga lite mer nu! I torsdags var vi i Vimmerby hos Pauline på kalas och jag hade på mig min nya klänning, sååå skön & snygg! 
Idag är det lördag och vi städar för full (förutom just nu). Det är så jäkla skönt att få ordning på saker och ting. Ikväll kommer granen, så gäller att ha det fint innan, så den passar in :-) Jag åker dock till Målilla ikväll, så klä den får vi göra en annan dag! 
Nu ska jag ta och städa vidare. Vi hörs hörrni! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg! 

Tova

23 år.

RSS 2.0