jullov och snart julafton

Undrar var Selma ska ligga när magen försvinner...
 
Nu vänner! Har jag äntligen jullov!! Och även om jullovet ska spenderas med mycket plugg, så är det ändå så himla skönt att vara hemma. Då hinner man göra det där man annars känner är jobbigt, som att tvätta, städa, rensa osv. Ni fattar! 😉
Sedan ska jag bara jobba i typ två och en halv månad till sedan kommer förhoppningsvis bebisen. Så sjukt? Hur kan man älska och längta efter någon man aldrig har träffat... Igår höll han låda mest hela dagen och jag var helt slut och till råga på allt, så kunde jag inte sova på natten heller. Bara förberedelse på vad som komma skall, antar jag.
Jag har precis köpt och slagit in mina sista julklappar för i år och det blir bara fler och fler julklappar för varje år som går. Hur mysigt?! Och inte en enda under granen är till mig. Förutom vår vagn som vi ska lägga där under och öppna och sätta ihop på julafton. Men visst är det konstigt hur de sista julklapparna alltid blir de bästa och så vill man nästan börja om på de första man slog in.. 
Nu har jag också börjar fundera på allt vi måste inhandla... Vi har än så länge bara en vagn och babyskydd och lite kläder men det räcker ju inte så långt... Nu efter jul och nyår när allt har lugnat ner sig lite, måste vi åka och fixa allt sådant som säng, badbalja och ett babyapotek behöver man också tydligen. 
 
Imorgon ska vi spela bingolotto och sedan är det julafton. Känns så konstigt att det inte är som vanligt men vi får trösta oss med att det är likadant för alla. Vi hade tänkt samlas allihop i våra familjer men det får vänta till nästa år. I år delar vi upp och är med våra små familjer olika tider. Mamma tyckte att vi inte ens behövde julmat på julafton, så jag ska göra friterade chevrebollar med mangosalsa till förrätt och sedan ska mamma göra flamberad oxfilé och till efterrätt ska jag göra saffranscheescake i glas med pepparkaka och sockrade lingon. Ja, när det inte blir som man annars hade tänkt sig - kan man lika gärna gå bananas. 
 
Hoppas ni där ute får en mysig och trevlig jul och hoppas att ni på något sätt finner glädjen i något. Stor kram ♥

Tova

26 år.

RSS 2.0