happy new year!

Mobilblogg för första gången. Fungerar fint! Sitter just nu hos munters och tittar på när de andra lagar mat. Trevligt må jag säga. Senare blir det mat och ännu senare fest!! Taggad :D. Vi hörs nästa år. GOTT NYTT ÅR FINA LÄSARE. Puss!

sound of a broken heart.

Sådär ni, en uppdatering från lilla mig. Och ja liten är ordet! Har verkligen tänkt på hur kort jag är och hur kort jag lär förbli. Kan jag vara 1,60? Knappt va. Jobbigt!

I alla fall. Idag har varit en bra dag, har nog varit den bästa på ett tag nu.
Var i Kälmääääh. Handlade lite smått & gott. Mobil, jacka/kappa, klänning, skor, smink, ja det var nog de hele.
Fick med spotify premium till den också, som förövrigt inte fungerar än. Men det SKA fungera! Haha.

Men i alla fall, funderar på att lägga mig o se det sista av Australia. Har drygat ut filmen på tre nätter nu, så det är det sista kvar.
Är väldigt nöjd med mina inköp idag förresten. Mest kappan. Ursnygg! Kommer bild på det imorgon. Nu ska jag avrunda det här med två bilder.
Godnatt!


Jag & mitt fina pris från paketleken. Haha

sneakpeak, på min nyårsklännig :).

ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still.

Känner att min uppdatering är uuuuseeeel! Ska verkligen försöka bättra mig, promise. Bilder ska det också komma in, men just nu orkar jag inte direkt fixa iordning och lägga över bilderna. Some other time.

Hade inte någon värst bra julafton måste jag erkänna. Vaknade på fel sida och så höll det på hela dagen igenom. Fick i alla fall lite julklappar: underställ,pengar,presentkort m.m + en säng (förra helgen) och mobilen ska inhandlas på måndag. Har ju födelsedag om sisådär 17 dagar. Nyår snart också ju! Är kluven över vart jag ska vara - Vetlanda eller Målilla? Det får bli ett senare beslut, måste ju hitta någonstans att sova i Vetlanda för det första!

Idag var det paketleken hos kusinerna, som vi alltid gör juldagen. Vann en vin karaff iår, kors i taket! Har inte vunnit något på paketleken på säkert tio gånger vi har kört. Så glad blev jag! Haha.

Ikväll skulle väl familjen se på någon serie, själv känner jag att jag inte är så sugen på att umgås med dom, haha. Så istället blir det nog sängen med en bra film. Typ Australia. Mysig film! Och imorgon är det dags för middag hemma hos farmor & farfar, med släkten. Farmors brunsås.. MUMS!

Nej om jag skulle ta och slänga mig i duschen och sedan bädda rent i min säng med mitt nya påslakan (som jag förövrigt fick i julklapp, glömde bara skriva det).

Hoppas ni får en fin kväll! puss

Tova

23 år.

RSS 2.0