förlåt att jag aldrig har sagt förlåt

Förlåt för instagram-bilder hörrni.
Bild på mig och finisen. Har spenderat torsdagnatt till måndag morgon men denna människa. Igår spelade vi spel och tog oseriösa kort. Underbart! Dagen i skolan idag har varit ett helvete men tack vare fina vänner så löste sig allt ändå ;-) Imorgon är det typ möte hela dagen och sedan ska jag försöka träna om höften är bättre. Ha det fint!
 

ett hjärta med sin kärlek, ska hitta hem någon gång.

Lite bilder från helgen och början av veckan. Åkte till Bästa i fredags och vi impulsåkte till Linköping och kollade på bio, på vår dag ♥ Var så himla mysigt! 
På lördagen bjöd vi hans storasyster på hemgjord pizza och vi såg på GP:t. Carl-Johan och jag läste rallynoter. Så jäkla kul! Åkte hem på söndagskvällen och fick stå och vänta på ett försenat tåg i regnet... I måndags slutade jag tidigt och körde hem, tog en promenad och ett bad på kvällen. Sista bilden är ifrån igår på morgonen, höstväder så in i bomben!
Ikväll ska jag träffa pappa och åka till farmor & farfar. Ha en fin dag! 
 
 

run out of luck

äckligt jobbig dag. Letade igenom bilder och hittade den här glädjebilden från i somras. Erik & jag. 
Somsagt, ska inte trötta ut er med att det har varit en helvetesdag. Mår så dåligt av sånt här. Vill inte göra någon illa men vill inte bli sårad själv heller. Vill bara höra att allt är okej. Usch. Nu ska jag plugga för att tänka på något annat. Hejsvejs!

Tova

23 år.

RSS 2.0