whiteparty

Härliga instagrambilder... 
Vad är det för dag idag..? Jo juste onsdag är det ju! Några dagar kvar till helg. Jag har gått och blivit sjuk, feber och förkyld. Har inte riktigt tid med det, så försöker jobba så mycket jag kan, alltså halvdagar, usch vad jag förlorar på att jobba så :/ Behöver mina pengar egentligen ju.. 
Klippe i alla fall av mig håret i söndags och jag är galet nöjd! Älskar att det är kort, då min "långt-hår-period" är över efter sisådär åtta år. 
I fredags hade vi Nellie hos oss och vi åt gott och tittade på film. Lördagen spenderade vi på flotten med Tobias & Sofie, riktigt härlig dag! Lördagen avslutades med whiteparty på Lundtorp som några vänner hade fixat. Vilken himla bra kväll! Kan nog vara en av de bästa festerna jag varit på! Lever fortfarande lite på den kvällen :-) 
Nej men nu ska jag dra mig mot jobbet och hoppas att jag orkar till kl.13. Hörs! 
Juste, bara 15 dagar kvar till ROOODHOOOS!! 
 

juni juli augusti

Älskade skruttfia, aka Signe. Världens sötaste lilla katt. Love!
 
Torsdag idag och det känns lite som fredag... Gött ju! Imorgon är det dock fredag och det ska bli så skönt med helg igen, även om veckan har gått så fort. 
Ikväll ska vi antingen vara hemma eller åker calle och jagar och jag åker ner till mamma (eller mest för signes skull, haha) 
Idag har hela familjen Munther varit här typ, haha. Och haft synundersökning, så roligt med lite folk man känner! :-)
Nu ska jag gå ut i solen och sätta mig en stund, skönt med en timmes lunch så här på dagen. Ska försöka vara lite mer flitig med uppdateringarna... Pusshej!
 

Tova

23 år.

RSS 2.0