but we're dancing with the demons in our minds

Alla de här bilderna finns på instagram, vilket gör att de flesta redan har sett dem, men iallafall, vad gör lite utfyllnad?! ;-) 
Nu är jag tillbaka på jobbet igen och kom tillbaka till kaos. Lämnade städat, iordning och koll på läget, kommer tillbaka och det är inte städat på en vecka och ingen verkar ha någon koll. Trevligt... 
Jaja, ska se till att styra upp det! Jobbar ju (som tur är) bara fyra dagar den här veckan, tjiho! Sedan är det några dagar ledigt. Hoppas på lite roliga nyheter den här veckan också, håll tummarna för mig! 
Hoppas ni får en bra dag! :-)

världens bästa resa!

 
Två bilder från Kap Verde. Nu är vi hemkomna och imorgon börjar vardagen igen... Igår kom mamma och Johnny hit och jag kan säga att det var extremt jobbigt när mamma skulle åka idag, usch fy...
I alla fall har vi haft en grym veckas semester och det kommer bilder inom kort! 
Nu ska jag se på film :-) Hejsvejs!

3 dagar

Tre bilder från helgen. 
I fredags tog vi det lugnt hemma, då båda var trötta efter en hektisk jobbvecka (i alla fall för mig) I lördags var det årsfest på motorklubben och eftersom jag var hemma hela dagen hade jag tid att prova min balklänning, som (!!) fortfarande passar *glädjeskutt*. Fick också beröm över hur mitt hår ser ut på bilden och många tyckte att jag ska klippa mig så.. Mja, har varit bra sugen ett tag men vi får se om jag vågar ta steget!
 
Andra bilden är på mig och Calle innan vi drog på förfest :-) Jag körde och jag måste säga att jag hade väldigt kul ändå! CJ var lugn hela kvällen så därför passade vi på att åka till Storebro under söndagen, då ingen av oss låg bakis ;-) Medan Calle var hos Jocke och Robin, passade jag på att åka ner till mamma och kramas lite, man måste ju passa på när det är så pass nära! Vi var och hälsade på mormor också och åt goda bullar :-)
Jag åkte upp till Storebro och vi träffade Cornelias och Dennis uuunderbart söta hund! Åh, vill också ha en...
 
På vägen hem i bilen började vi prata om hur det skulle vara att ändra om i lägenheten (till så som bilden visar) och vi satte igång så fort vi kom hem och jag måste säga att det blev jättebra! Och mycket bättre än innan :-) Nu helt plötsligt har vi ett helt dansgolv (typ) för oss själva! Woho! Haha. 
Sedan var vi bjudna på middag hos M & MB så vi åt och skrev ut biljetter och fixade. Helt sjukt att det är tre dagar kvar innan vi åker! Känns så sjukt konstigt, det känns som det var igår vi beställde resan. 
Jag är i alla fall väldigt glad över att få komma bort lite och slippa allt det tråkiga här hemma. 
 
Det var allt för mig, får se om vi hörs innan vi åker, annars kan ni vänta er en stor bildbomb när jag kommer hem :-) Puss!
 

Tova

23 år.

RSS 2.0