last couple of days

Så här såg det ut för några dagar sedan. Sofia och jag fick näst högsta betyget på vårt examensarbete och är officiellt klara med lärarutbildningen!!!! Jag är färdig utbildad grundskollärare med inriktning årskurs 4-6 och nu ska jag gå på sommarlov och föräldraledighet. Fatta vad sjukt att när jag börjar igen till våren eller nästa höst, så är jag färdig och kan bara vara lärare. Jag behöver inte läsa en kurslitteraturbok i hela mitt liv igen om jag inte vill, SÅ skönt! 
 
 
För att fira spenderade vi torsdagen nere vid campingen med after beach. Vi lyssnade på musik och åt gott - denna våffla är något av det godaste jag har ätit!
Elis var pigg och glad under hela tiden. Han växer så himla fort nu och vill bara sitta i knät och titta på allt just nu. Han är också, peppar peppar, jätteduktig på att somna i vagnen! Hallelujah, det har typ aldrig gått och nu - vipps! Så funkar det 😍
Victor och jag skålade med bubbel i fredags. Jag har slutat amma, så jag kan ta ett glas utan dåligt samvete. Wiho! 
 
Startade lördagen med detta bebisgos. Han är den finaste lilla människan jag vet och jag är verkligen lyckligt lottad som får kalla mig hans mamma ♥
Hela lördagen, i princip, spenderade vi hos Anna & Kim och i deras pool. Elis fick testa att bada vilket inte var så populärt. Vi ska testa någon annan gång när han har ätit och är mer tillfreds, haha. 
Och igår hängde vi hos mamma/mormor och grillade. Jag städade och packade ur mitt klassrum och arbetsbord. 
Mamma är världens bästa mormor till Elis och hon älskar honom villkorslöst. Det ska bli fantastiskt att se Elis växa upp med en sådan mormor. 
 
Nu ska jag alldeles strax mata en just nu sovandes bebis och sedan får det nog bli ett bad för lilleman. Så, en liten uppdatering från mig!
 
 

Tova

26 år.

RSS 2.0