Fast And Furious 6

GRYM film. Finns inget mer att säga
 

jag tar steget ut i världen

Måndagkväll och jag är ledig imorgon och på onsdag. Blir dock inte så lediga dagar, då jag måste hinna med en massa då! Idag har jag jobbat heldag och det gick förvånansvärt bra :-). Hann lägga mig i solen en stund när jag kom hem, så underbart att den lös lite då också! 
Igår kom en väldigt brun (avundsjuk tjej här) pojkvän hit och oj, vad jag har saknat honom! Låg mest och mös hela kvällen. Han åkte vid fem imorse, blev väldigt tomt i sängen! ;-) 
Hade tänkt sova om en stund. Har inte sovit så bra inatt och jag är helt slut av jobbet. Men imorgon är det sovmorgon!! Ha det bäst :-)
 

lördagkväll

Jag för någon timme sen. Det är lördag och jag är på bättringsvägen! Dricker honungsvatten och svartvinbärssaft hela tiden! Ikväll är Annika och Tobbe här och äter så jag ska skjutsa hem dom sen. Ska jobba imorgon men börjar vid halv elva så min hals hinner lugna ner sig lite typ :p Calle kommer också, sååååå bra! 
Just nu ligger Hampus och jag i varsitt rum och lyssnar på varsin musik. Vi lär få klagomål av mamma imorgon ;) 
Nu ska jag snapchata lite. Puss
 

baby you are all that I need.

Hejsan. 
Jag är sjuk och inte alls glad.. Vill jobba juuu!! Men är ledig i två dagar nu, så får vila upp mig.
Planerar med min fina syssling att hon ska komma ner från Dalarna i några dagar, ååååh! :))) Hoppas verkligen det blir så.
Annars gör jag inte så mycket, knarkar O.C. Saknar min fina pojk också... GALET MYCKET! Nu ska jag fortsätta med O.C. Ha det fint!

RSS 2.0