Längtan

 
Här sitter jag och är redo för distansundervisning hemifrån. Jag har fått högt blodtryck och förra veckan fick vi åka till läkare som verkligen inte rekommenderade mig att gå tillbaka till jobbet på grund av Corona. Såååå, rektorn gick snällt med på att jag fick undervisa hemifrån. Lyckligt lottad att jag har en så lugn och harmonisk grupp som dessutom älskar att ha digital undervisning, haha! 
 
Idag står också BM-besök på schemat. Kolla blodtryck och bebis hjärtljud. Hoppas innerligt att det åtminstone håller sig stabilt. Tänk att det är max fyra veckor till han anländer och ska komma ut?! Hur fort har inte dessa 37 veckor gått? Tänk att han har varit i min mage i åtta månader. Ska bli sååå spännande att se vem han är och hur Victor och jag blir som föräldrar, haha. 
 
Igår la jag in massa hembakta kakor i frysen. Tänker att vi lär inte få mindre besök när E kommer plus att det dessutom blir bättre väder så man kan fika utomhus. Tre sorters kakor får jag väl ändå vara nöjd med. Annars försöker jag vila så mycket jag bara kan, när jag får möjlighet. 
Nähä, nu ska jag logga in på min lektion och ha lite religionslektion. Ha det fint hörrni! ♥

Tova

26 år.

RSS 2.0