öroninflammation

Hej på er!
Dags att ta tag i det här med bloggen igen. Tycker ju det är så himla kul att titta tilbaka på sådant jag skrev för flera år sedan. Borde vara 10-årsjubileum i år. 
Jag jobbar mina sista dagar på praktiken nu och det ska bli såååå skönt att komma tillbaka till jobbet och klassen och känna att man verkligen gör nytta! Så mycket nya idéer jag har till klassen nu. På fredag ska jag jobba länge och verkligen få massor gjort innan jag kan ta sportlov.
 
Och på lördag ska Victor och jag äntligen iväg. Vi ska tillbringa en natt på hotell med spa och trerätters - längtar! Bara min öroninflammation är bättre så jag inte behöver ha så ont. Ja, för det är ju en rolig grej i sig?! I fredags var jag i simhallen med mamma och Evelina och badade i några timmar. När de skulle åka hem tyckte jag att jag kunde stanna kvar och simma lite, vilket jag gjorde. I lördags vaknade jag av enorm smärta i örat och det fortsatte hela helgen så i måndags åkte jag till doktorn och han konstaterade öroninflammation - tydligen väldigt ovanligt i vuxen ålder. Så nu går jag på penicillin. 
 
Lite uppdatering från mig. :) 

Tova

23 år.

RSS 2.0