Nedräkning

Ännu ett inlägg från mig. Kul att kunna se tillbaka på!
 
Ville bara visa min fina blomma jag fick av Victors mamma när jag fyllde år. Häromkvällen när jag tände ljuslyktorna på bordet och mina nya golvljusstakar. Blev sååå fint och jag satt vid bordet länge och bara njöt av hur fint det är, haha. 
Selma njöt i Victors knä häromkvällen. Det bästa hon vet är att vara hos oss och nu när vi har renoverat (Victor renoverar, inte jag) blir Selma så ledsen när vi inte är i soffan. 
Vår lilla tjej älskar också att vara i famnen och hon var så nöjd och lycklig när jag jobbade hemifrån i måndags. Saga är mer reserverad och är ofta nere i källaren medan Selma gärna vill vara med oss. Och gärna på magen! Undrar sedan hur hon är med bebisen när han kommer. 
När jag tittar på bilden ovan, så känner jag att jag ser betydligt mycket piggare ut än vad jag har gjort på flera veckor. Min hy börjar äntligen bli något bättre och trots min foglossning så mår jag ändå bra. Jag är pigg och inte alls så trött. Tråkigt dock att jag har svårt för att vara ute och gå och i sådana fall går jag så långsamt att jag inte kan gå med någon annan än mig själv. 
Men nu är det bara ca åtta veckor kvar till han är beräknad och sex veckor kvar innan jag går hem från jobbet!! 
Jag köpte, sydde upp och satte upp nya gardiner häromdagen. Victor ville gärna ha gröna och ja, det får duga så länge. Men till våren/sommaren vill jag ha några ljusare. Egentligen älskar jag mina grå gardiner vi har haft innan men visst, det blev inte helt fel med gröna heller 😉
I söndags åkte vi till Målilla och grillade (utomhus med coronaavstånd) med ett gäng. Väldigt trevligt och mysigt att äntligen få träffas! Jag fick äntligen träffa både Johannas tvillingar och Emmys lilla tjej. Åh, så gulligt!! Snart är vi också en av dem som umgås med barnvagn, så konstigt. Vi spenderade över två timmar utomhus och vilken tur att man kan umgås på det sättet i alla fall. 
Och här hemma börjar vi förbereda för bebisens ankomst. Mer än att renovera och byta gardiner. Man vill ju inte göra för mycket men ändå vara förberedda. När gör man sånt? När är man beredd?! Haha och när är man färdig? Kan man vara färdig för tidigt? Så många frågor. Jag gillade mobilen till vagnen med elefanter. Det är något med bebisar och elefanter som jag tycker är sååå gulligt. Snart vill jag börja tvätta lite kläder och sängkläder och verkligen bli redo. Än kanske det är lite för tidigt... Längtar och längtar!! 
 
Långt inlägg men mest för min egen skull. Som en egen liten dagbok. 
Hoppas ni får en bra dag! 

Tova

26 år.

RSS 2.0