februari

Hallihallå! Här ekar inläggen ikapp med hur fort dagarna går, ungefär. 
 
Det är i alla fall alltså redan 3e februari och det är snart bara en månad kvar till Vi åker till värmen! Idag har jag jobbat och det har varit syndundersökningar ungefär hela dagen, sådant gillas! Imorgon är det mest möten, men det ska bli så spännande det också! Är så glad att jag kommer få vara lite delaktig i det som komma skall. 
Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta... Var hemma i Målilla i helgen och CJ kom ner i fredags och vi passade på att spela spel hos Haagans :-) Förra helgen hade vi Nellie hos oss och vi hade det mest mysigt med mysiga filmkvällar och bad i Linköping. Tror att både vi och Nellie var nöjda när hon åkte hem och vi fick besök av mamma  & Hampus istället ;-) 
 
Annars då? Jo, Calle jobbar kväll/natt heeeeela veckan så vi hinner inte ses så mycket, får verkligen träna på att vara själv om kvällarna nu, haha! Ska bli skönt när det börjar bli lite varmare igen ;-) Igår var jag och tränade då jag har fixat gymkort, så nu jäklar blir det gymmet minst 2 gånger i veckan, för att det ska vara värt det. Nejdå, men haha! 
Nu blir det farmen. Hoppas ni får en bra kväll! :-)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tova

23 år.

RSS 2.0