När en dörr stängs, öppnas alltid ett fönster'

Tjollahoppsan!
Skola idag, och vi skrev hela förmiddagen. Efter det kom det tre lärare & två elever från Albäckskolan, och guuuud vad katiga dom va! :o De berättade lite om deras arbetssätt och sånt.
"Vi kommer ha alla åttor emot oss, när vi kommer" hahahahahahahahahah! Pyttsan heller ;-)
Sen var det idrott, gick väl.. Och sedan matte, (y'
Efter det tog Eve,Jag,Karin & Emelie tidiga bussen hem, men den bara körde förbi oss när vi vinkade och allting, så vi fick springa till nästa hållplats :@  Sen var det i alla fall Konfirmation. Fikade & sjöng, och sedan var det gruppindelning. Vi fick vara hos Marita idag, och prata om Jesus och sådant. Körde en lite frågesport och jag fick 8/10 rätt (h) Bäst av alla konfirmander, det ni ;D Pratade också om döden, och vad som finns efter den.. Jobbig fråga tycker jag! Bempa tyckte att det var intressant att veta vad som fanns efter universums ände, så det skulle han hem och forska på nu ;-) hahah!
Imorgon är det en relativt lugn dag, ska skriva på förmiddagen och sedan är det språk & hemkunskap helt okej lektioner faktiskt! Och sedan är det ju bara en dag kvar till helg! :DD Och det är också sovmorgon på fredag, det kan inte bli bättre!
Ikväll blir det läxor!!! 20 spanska meningar ska in imorgon, och sedan är det so-läxförhör/miniprov för att avsluta kapitlet :s
Okej, borde sätta igång med läxorna nu. Vi hörs kanske senare ikväll eller så syns vi helt enkelt imorgon!
Pusshey



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tova

26 år.

RSS 2.0